7.9 C
Copenhagen
15 april 2024

Rugby World Cup 2011

Published:

Det er svært at sige præcis hvad mine forventninger var, da jeg først gang lod Rugby World Cup 2011 glide ind i min Playstation 3, måske lidt som den gang jeg blev overtalt til at se en Bollywoodfilm uden undertekster, forskellen var bare denne gang havde jeg ikke en sød og charmerende pige at holde i hånden undervejs.

Anyway – jeg havde som minimum forventet, at jeg kunne lære noget om denne, for mig, ukendte sport. Jeg blev dog fælt skuffet, spillet indeholder ingen toturial eller forklaring af reglerne. Det er ganske vist muligt at spille træningskampe inden man kaster sig ud i en World Cup, men det bliver man hurtigt træt af når man konstant bliver straffet for overtrædelser af regler man ikke kender. Hvad er meningen med en ’scrum’, ’22-meter line’ og ’sin bin’ jeg var nød til at holde pause og ringe til en ven.

 

Heldigvis kender jeg en herboende Newzealænder der gladelig ville teste spillet sammen med mig, samt indvie mig i rugbyens forunderlige verden. Han var meget entusiastisk da VM i rugby i år er afholdt i netop New Zealand og endda med værtsnationen selv som vinder.

Entusiasmen blev dog hurtigt forvandlet til skepsis da spillet tilsyneladende mangler en del licenser på rigtige hold og spillere, og for dem der er med, er ligheden i karakter designet nærmest ikke eksisterende. En stor skuffelse når nu der er tale om det officielle Rugby World Cup spil, og nu er det heller ikke hvert år rugby fans får en ny spilversion af deres ynglings sport, faktisk taler vi her om det første rugby spil til denne generations konsoller, så man kunne med rette forvente lidt mere.

Når man har spillet turneringen igennem med sig favorit hold, er der ikke voldsomt meget mere indhold at hente. Der er ingen ’senarios’ eller ’captain your country´ modes som var med til at gøre Fifa World Cup 2010 til en ny og frisk spiloplevelse. Det er altid sjovere at spille sammen med venner, og det er også tilfældet med Rugby World Cup 2011, men hvornår har man lige 2-3 rugby gale venner samlet i dagligstuen? Ikke så ofte på disse breddegrader.

Rugby World Cup 2011 kan anbefales på hylden i den lokale rugbyforenings klubhus, men det vinder næppe mange hjerter rundt om i de dansk hjem.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img