20.2 C
Copenhagen
15 juli 2024

Den nye MEDION SPRCHRGD bærbare lanceres!

Published:

Fleksibilitet uden kompromis: Den nye MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite, er det første skud på stammen for det nye AI innovative SPRCHRGD-subbrand, introduceret af MEDION – ekspert inden for forbrugerelektronik og udbyder af digitale tjenester. I hjertet af 14 S1 Elite finder du den højtydende Qualcomm-processor, som giver denne laptop mulighed for øget produktivitet og kreativitet gennem den unikke Copilot+ PC-oplevelse. MEDION gør tilgangen til AI muligt for et bredt publikum til et uovertruffen pris vs ydelsesforhold.

Nytænkning af processorer

Midtpunktet i den ultratynde, ekstremt lette Copilot+ PC fra MEDION er en 12-kernet Qualcomm Snapdragon X Elite-processor, der er baseret på ARM-arkitekturen. Den innovative, specielt designede processor gør en mere effektiv databehandling mulig og sikrer reduceret energiforbrug, mindre varmeudvikling og mere støjsvag. Samtidig baner Qualcomm med sin indbyggede Hexagon NPU vejen for omfattende brug af kunstig intelligens. AI-motoren fungerer uafhængigt af internetforbindelsen og gør, at alle data behandles lokalt i stedet for i skyen. En funktion, der også fremmer beskyttelsen af privatlivet.

Tilpasset den digitale tid

Takket være den direkte integration af AI i hardwaren, giver MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite mulighed for brug af en række intuitive, selvlærende teknologier, der tager hensyn til brugerens arbejdsvaner og præferencer, automatiserer rutineopgaver og dermed gør din tid med laptoppen mere effektiv samlet set. Uanset om det er forslag til optimering af den daglige rutine baseret på analyser af kalendere og to-do lister, hurtigere og mere effektiv kommunikation takket være AI-understøttet tekstbehandling eller anbefalinger af film, serier og musik tilpasset brugerens smag ? mulighederne er mange.

En ny måde at bruge PC’en på 

Med Copilot+ PC accelererer MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite din produktivitet og kreativitet med de nyeste AI-værktøjer: CoCreator gør det muligt for alle at være kunstnere og generere kunstværker fra blot en enkelt linje tekst. Hver samtale kan blive endnu dybere med Live Captions, som kan levere undertekster i realtid – oversat til engelsk fra mere end 40 forskellige sprog. Og med Recall (forhåndsvisning) kan alt, hvad der er set på PC’en, straks findes ved hjælp af en brugervenlig tidslinje eller ved brug af naturligt sprog. Alt sammen med privatlivskontrol og sikkerhed, du kan stole på. Det er en helt ny måde at bruge en PC på.

Batterilevetid? Det er noget AI tager sig af

Og det er ikke kun i forhold til personalisering, at AI yder støtte. Også hvad angår batterilevetid – intelligente energistyringsalgoritmer sikrer optimeret og effektivt energiforbrug baseret på brugsmønstre. Det 65 Wh batteri1 fungerer uden stikkontakt i op til 17 timer2 ? nok til lange dage med rejser, på universitetet eller under produktive brainstormingsessioner. Når du tænder for MEDION SPRCHRGD 14 S1, er der tændt for nye ideer og måder at arbejde på.

Oplev sikkerhed uden kompromis

Ud over fordelen ved, at følsomme data behandles og gemmes lokalt via AI teknologi, tilbyder MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite også en række andre sikkerhedsfunktioner. For eksempel giver brugen af AI også mulighed for at advare brugere om usædvanlige loginforsøg, automatisk sikkerhedsopdateringer og overvåge integriteten af det indtastede data. Med Recall er dine snapshots dine egne. De bliver lokalt på din PC, og du kan nemt få adgang til dine indstillinger for at slette, justere og filtrere, hvad der gemmes. Windows Hello, samt et bevis på at du faktisk er til stede, kræves for at se din tidslinje og søge i Recall. Derudover kan laptoppen låses op hurtigt og nemt med en Windows Hello-fingeraftrykssensor, mens en Privacy Mode Switch helt deaktiverer Full HD-kameraet samt Dual Array-mikrofonen.

Gennemtænkte detaljer i aluminiumsdesign

Laptoppen er udstyret med en 1 TB PCIe SSD og 32 GB LPDDR5x RAM. En 16:10 2.8K skærm med en WQXGA+ 2880 x 1800 opløsning, 120 Hz og 100 procent sRGB – som kan være særligt interessant for content creators. Lydopsætningen benytter intelligent AI-understøttet støjreduktion, mens de fire “fire”-højtaler imponerer i styrke og lydkvalitet. Den nye MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite er også en rigtig blikfanger med hensyn til udseende: Teknologi pakket ind i et stilfuldt aluminiums design.

Tilgængelighed

Du kan købe MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite fra midten af juli 2024 i to versioner til henholdsvis 10.434 DKK MSRP (1 TB PCIe SSD og 32 GB LPDDR5x RAM), samt 9.688 DKK MSRP (512 GB PCIe SSD og 16 GB LPDDR5x RAM) via MEDION-butikken samt Føniks Danmark.

1: Batteriet er fixeret og kan ikke skiftes af bruger.

2: Afhænger af forbrugsmønster

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img