7.9 C
Copenhagen
15 april 2024

One Piece Unlimited World Red

Published:

Når titlen vokser sig lang og coveret stråler af samtlige farvekategorier, så er vi omsluttet af en tydelig japansk franchise. Ligesom sine forgængere, Dragonball og Naruto, så er anime-spil serien, One Piece, vokset sig stor på konsollerne med en særlig bedrift: Kontinuerligt produktionsflow for sine dedikerede fans. Der er kommet endnu flere tillægsord på titlen i One Piece Unlimited World Red, og det er garanteret ikke det sidste spil i serien.

One Piece er en mærkelig pærevælling af pirat-jargon, kulørt eventyr, manisk naivitet og storbarmede, timeglasformede kvinder. Distancen til de mindste aldersklasser defineres både af 12 års PEGI mærkningen og hovedpersonen, Monkey D. Luffy, som giver fjenderne klask med sine mærkelige, elastiske arme. Universet er betagende formidlet, for anime-stregen er bare hamrende flot med sin cel-shadede konvertering til et 3D miljø. Endda også med bevaret japansk tale (og engelske undertekster).

1369654446-one-piece-unlimited-world-red-1

One Piece Unlimited World Red funkler af tegneserie-æstetikken, men ligesom de andre i anime-familien, DragonBall og Naruto, kommer den store udfordring hvordan dets abstrakte fiktionsunivers forenes med et engagerende gameplay. Det bliver straks værre.

Bag sin kulørte kulisse og kaskade af øjeguf er Unlimited World Red en ret ordinær third person brawler med begrænset evne til at gøre selve spil-delen interessant. Trods alle dialogerne, rekvisitterne og de kalorielette RPG-features, så forfalder man hurtigt til slå-knappen og de simple angrebskombinationer i et repetitivt mønster gennem baner så ensartede at man ofte mister orienteringen. Den hule spilmekanik kunne være underholdende som et flot visuelt casual spil, hvis da ikke det klodsede kamera og ofte krampagtige kontrol kæntrer den lækre æstetik.

One-Piece-Unlimited-World-Red-Fujitora-03

Unlimited World Red er primært støbt for dedikerede fans, og ligesom anime-spillene i samme kategori, har det marginale chancer for at tiltrække udefrakommende. Måske kan fans tilgive spillets overfladiske gameplay takket været den store investering i One Piece konceptet. Men måske stille fans også krav til spillets kerne. For undertegnede repræsenterer Unlimited World Red en masse gode, kreative kræfter og japansk popkultur som eksekveres i et noget kedsommeligt spil.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img