20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Sleeping Dogs: Definitive Edition (PS4)

Published:

Sleeping Dogs var en af de bedste overraskelser tilbage i 2012, og nu 2 år senere er det en næsten lige så stor overraskelse at udviklerne Unitet Front Games har valgt at udgive spillet i en ’Definitive Edition’, den havde jeg personligt ikke set komme.

Da jeg modtog spillet var det lidt med blandede følelser, på den ene side er Sleeping Dogs et spil der vækker utroligt gode minder hos mig, og på den anden side er jeg ved at være lidt træt af alle de genudgivelser, remasters og cross platform spil der i øjeblikket regner ned over Playstation 4, jeg synes maskinen har tabt lidt monentum, og det er som om alle venter på flere spil der er udviklet eksklusivt til netop PS4.

Sleeping Dogs4

Når det er sagt er Sleeping Dogs et glædeligt gensyn, og skulle du af en eller anden grund have overset det tilbage i 2012, er der ingen tvivl om at Definitive Edition er en forrygende pakke, ikke alene indeholder det selve spillet, der i sig selv er ganske omfattende, du får også de to DLC pakker ’Nightmare in North Point’ og ’Year of the Snake’ med i købet.

Selve spillet er et “open world-over the top-martial arts-action inferno” der kombinerer det bedste fra GTA med et kampsystem og opgraderingsmuligheder ala Batman: Arkham City. Sleeping Dogs gør ikke nogle af enkelt delene bedre end de spil det henter sin inspiration fra, men det går op i en højere enhed og kombineret med en levende gengivelse af Hong Kong og dets kriminelle underverden har United Front Games lavet en vindende formel.

Sleeping Dogs2

Vi spiller som Wei Shen (Will Yun Lee), en tidligere San Francisco politimand, som blev overført til Hongkong og får til opgave at infiltrere Triad organisationen Sun On Yee (baseret på virkelighedens Sun Yee On, der er en kinesisk mafia organisation). Wei må spillet igennem balancerer mellem at gøre sit politiarbejde, og på den anden side begå forbrydelser for at bevise sig selv overfor Sun On Yee. Historien er ganske ordinær og forudsigelig, og tjener det meste af tiden blot som et bindeled mellem den ene vandvittige actionsekvens efter den anden. Der er dog rigeligt at fremragende stemmeskuespil, bl.a. af Tom Wilkinson, Emma Stone, Lucy Liu og Edison Chen, der alle er med til at gøre historie og karakterer mere interessante.

Sleeping Dogs køre nu i 1080p og 30 frames i sekundet, både påPS4 og Xbox One, derudover der lavet helt nye effekter for tåge, røg og lys, der er tilføjet både flere indbyggere og neonskilte i byen, og de er bestemt med til at gøre Hong Kong til et både mere levende og mere farverigt bekendtskab en det var tilfældet tidligere. Desværre giver det også lidt flere tekniske problemer end jeg husker fra Ps3 versionen, Wei kan finde på at sidde fast i omgivelserne, lyden overlapper så skud fra en skudduel fortsætte med at lyde efter missionen er slut, og måske værst af alt kan billede fryse helt i 5-10 sekunder ad gangen. Det er dog ikke helt så slemt efter div. opdateringer har været kørt, og det er under ingen omstændigheder nok til at overskygge den rene spilleglæde som Sleeping Dogs ellers oser af.

Sleeping Dogs1

Alt i alt kan det siges ret enkelt, Sleeping Dogs er forrygende action spil, og har du ikke allerede stiftet bekentskab med Wei Shen, er Definitive Edition til PS4 det helt rigtige sted at gøre det. Ikke alene får du en række tekniske opgraderinger, der er også de to DLC pakker ’Nightmare in North Point’ og ’Year of the Snake’ oven i hatten.

Godt

Spændende kampsystem med opgraderinger undervejs.
Hong Kong er smuk og levende gengivet.
Masser af action!

Skidt

Historien er ret ordinær og forudsigelig.
Kameraet er ikke altid en medspiller.
Tekniske problemer.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img