12.3 C
Copenhagen
18 juni 2024

Kung Fu Panda 2

Published:

Kung fu panda 2 er et licensspil af værste skuffe. Ufattelig kort levetid, grimme klodsede animationer og nærmest konstante framerate problemer, der i værste fald får spillet til at fryse helt.

Den yngste generation af gamere må grueligt meget ondt i gennem inden de bliver gamle nok til at spille, forstå og sætte pris på dybe og gennemarbejdede spil som Fallout, Metal Gear eller Final Fantasy. Indtil da bliver de fleste spist af med den årlige opdatering af Fifa og de obligatoriske licensspil der udkommer i kølvandet på de stor animations- og børnefilm. Kvaliteten af disse svinger, med ganske få undtagelser, fra katastrofal til acceptabel, hvilket er synd, får når man ser på markedet for børnevenlige spil, kan det faktisk godt lade sig gøre at lave et velfungerende spil, der både er rigt på indhold og gameplay, her tænker jeg specielt på Mario Galaxy, men også Jak & Daxter, Mini Ninjas og stort set samtlige Lego spil.

Jeg vil betegne det som en svinestreg at producenten bag spillet har sendt det på gaden nu og rent faktisk forlanger penge for det. Spillet består at af blot 3 baner og det hele kan gennemføres på 2-3 timer, hvorefter der absolut intet er at foretage sig, med mindre du gerne vil pine dig selv ved at spille det igennem en gang til. Der er ikke mulighed for at spille på forskellige sværhedsgrader, ingen mulighed for at spille sammen, og ingen onlinedel. Man kan samle et væld af forskellige genstande bl.a. guld, stål, statuer m.m. men INGEN af dem kan bruges til at købe noget eller opgraderer den tykke panda. Hver bane byder på én slags fjende, der så kommer i et par forskellige udgaver og sværhedsgrader, men det ændre ikke på at du spillet igennem kæmper mod enten en ulv, en gorilla eller en øgle og det er bare ikke godt nok!

Med Kung Fu Panda 2 er vi helt nede og skrabe bunden. Selvom jeg ikke har store forventninger til et licensspil er jeg dybt skuffet over dette makværk. Mit håb er, at forbrugerne en eller anden dag får nok, og stopper med at købe disse spil, men i sidste ende er mange forældre nok ikke bevidst om den ringe kvalitet de udsætter deres børn for, når de vælger at købe et spil af denne type.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img