18.1 C
Copenhagen
18 juli 2024

Clandestine PC Anmeldelse

Published:

Clandestine er spillet til alle dem der hare en agent 007 gemt i sig!

Vil du være lydløs eller starte en vild ildkamp? Valget er dit.

Ser man bort fra den dårlige grafik der godt kunne ligne et gammelt Playstation 2 spil og i stedet for ser på gameplayet er Clandestine et fedt og anderledes spil.

Clandestine_Double_Takedown

Det der gør spillet anderledes er spillets co-op funktion. Du har valget mellem at spille enten en hacker eller en agent. Agenten har til opgave at klare missioner enten ved at storme ind med ildkamp eller snige sig rundt som en ninja. Hackerens opgave er at hacke de forskellige døre og kameraer og sammen kan man klare en hver opgave med god kommunikation.

Selve hacker opgaverne er måske ikke i sig selv særligt underholdene, men når man samarbejder med en god ven, kan opgaven hurtigt gå hen og blive stressende og sjovt.

Spillets historie er godt skrevet og kan du undvære god grafik så er Clandestine en upoleret diamant.
Man kan hurtigt bruge flere timer med en ven i Clandestine’s univers og skulle man gennemføre spillet, kan man altid starte forfra og ændre sin tilgang til at klare opgaver.

Clandestine har helt klart noget anderledes at tilbyde til Stealth genren. Der har helt klart manglet et spil der så velfungerende og sjovt i Co-op.
Anbefaler helt klart Clandestine!

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img