9.8 C
Copenhagen
15 april 2024

RYSE Son of Rome preview

Published:

Ryse fortæller historien om Marius og hans søgen efter hævn. Fra det nordlige Britannia til hjertet af Colosseum, spillet indbyder spillerne til at engagere sig i nærkampe og lægge fjender til affald med brutale henrettelser og brutal sværdkampe. Samt 4K opløsning støtte og andre tekniske forbedringer, PC versionen af spillet kommer med bonus materiale, som oprindeligt udgivet som download-indhold.

Dette spil er et sygt flot spil. Animationen er vild. Måden håret rør sig på og mændene går hvor rustningen rør sig til rørelserne.
Konversationerne er super gode og har noget komedie. Munden rør sig perfekt til stemmen og kan simpelthen ikke finde en fejl på konversationerne.
Historien som bliver fortalt under spillets gang er god og interessant.
Måden træerne rør sig på er så virkelig og den måde vandet løber ned af strømen er også vildt livelig.

Blodet der kommer når du slås er en af de ting jeg syntes er flottest. Når du bruger dit sværde kan du se blodet på sværedet og der er blod fra de offrer du har dræbt.
Der er også et tidspunkt hvor du kan se dine mænd er hængt op hvor man kan se hvor blodet bare er løbet ned af pindene.

Den fight du har mod kongens datter syntes jeg er vildt god. Når du næsten har dræbt hende hopper hun væk og lader sine folk tage over.
Når du så har dræbt de mænd skærer hun så et ræb over hvor den falder ned og brækket træ golvet under dig så du er ved at ryge ned fra den storer bro.

Game scenerne er rigtigt godt lavede. Den måde du kan skubbe folk ned fra broer og assasinate to på en gang er helt utrolig.

Den måde som de slås på er helt utrolig med alle de rørelser der er hvor vær en detalje bare føljer med helt perfekt.
Den måde man kan slås på i spillet med en slow motion effekt når du skal lave det sidste strike og måden du kan bruge dit skjold til at blokere eller få dem ud af balance er rigtigt godt lavet.
Du kan også rulle væk fra et slagsmål mod barbererne og hoppe in og angribe igen med et hop.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img