13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Tag biografen med dig på vandretur, udflugt eller i baghaven

Published:

Kan natur og filmhygge gå hånd i hånd? 

Sommeren nærmer sig stille men sikkert og snart kan vi tilbringe mere tid udendørs, uden alt det tunge tøj. Hvorfor ikke planlægge noget nyt til sommer og købe en bærbar projektor for at skabe uforglemmelige minder? Transportable projektorer er nemme at bruge og har smarte funktioner til enhver prisklasse. At vælge den bedste transportabel projektor er faktisk nemmere end man skulle tro. Det eneste du skal gøre er at være opmærksom på projektorens vigtigste egenskaber såsom lysstyrke, batteri, vægt og størrelse ved transport. Næsten alle projektorer kan forbindes med smartphones og andre enheder ved hjælp af Mobile high-definition teknologi. 

Bærbare projektorer vil være en ideel løsning for dem der elsker udendørs aktiviteter. Du kan se din yndlingsfilm eller nyde kvalitetsmusik udendørs, og projektorens kompakte design gør, at du nemt kan transportere den til et hvilket som helst sted, inde samt udendørs. 

Hvad er transportable projektorer egentlig?

Transportable projektorer er bærbare, praktiske og fleksible alt-i-en-løsninger i høj kvalitet. De bedste transportable projektorer har indbyggede batterier og vejer mellem 1-2 kg. Dette giver dig muligheden for nemt at tage filmoplevelsen med på turen, om det så er en biltur, camping eller et forretningsmøde. Mulighederne er der mange af og her er det kun fantasien der sætter grænsen. Nogle transportable projektorer har muligvis ikke de bedste indbyggede højttalere, så det kan være nødvendigt med eksterne højttalere. XGIMI transportable projektorer er eksterne højttalere er dog ikke nødvendige da modellerne er  udstyret med højttalere fra det kendte brand Harman Kardon.

XGIMI Halo og XGIMI Halo+

Er du til en filmaften i baggården eller i fodboldstemning haven, er det vigtigt at have et kvalitetsbillede og god lyd for at kunne nyde at se din yndlingsfilm. Et ideelt valg kan være XGIMI Halo eller XGIMI Halo+ der har en lysstyrke på 800 ANSI hvilket er perfekt til udendørs brug. Begge modeller kan også sagtens bruges indenfor i hjemmet da projekterne levere 4K Ultra HD, så billedet har maksimal kontrast og detaljer. Halo+ vejer 1,6 kg så den er let og kompakt nok til at passe i din rygsæk. Desuden har dens indbyggede batteri en kapacitet til at give dig underholdning på storskærm hvor som helst og når som helst. Halo+ har også en strømbesparende tilstand, der gør billedet mørkere, men øger visningstiden. Autofokus er en anden vigtig funktion. For dem, der ønsker de mange forskellige funktioner til færre penge, er XGIMI Halo-modellen et godt valg. Derudover er der også indbygget Android TV OS chromecast, som giver dig muligheden for at bruge stemmekommandoer, super nemt til smartphone-apps, spil og musik direkte til Halo.

Halo+

XGIMI MoGo Pro og XGIMI MoGo Pro+

For camping fans der sætter pris på projektorens kompakte størrelse, vil XGIMI MoGo Pro eller XGIMI MoGo Pro+ være de bedste prisvenlige projektorer. Begge modeller vejer utrolige 0,9 kg og har en størrelse på 146*105,5*94 mm, så de fylder ikke meget og kan nemt placeres i en taske. XGIMI MoGo Pro+ er fantastisk til rejser og vandreture på grund af dens kompakte størrelse, indbyggede batteri og lave vægt. Den har et Android TV 10-system, som giver dig mulighed for at køre næsten alle mediefiler. Lysudbyttet på denne model er 900 ANSI lumen, hvilket giver dig et billede af høj kvalitet i ethvert miljø. XGIMI MoGo Pro er fantastisk til at se en film i baghaven.

Vi ønsker dig en god sommer med masser af oplevelser

Få mere at vide om XGIMI’s projektorer på den officielle hjemmeside.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img