16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Roccat’s ikoniske mus Kone XP møder Stellar Wireless teknologien i den helt nye Kone XP Air

Published:

ROCCAT, Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) prisvindende mærke til PC-gaming udstyr har løftet sløret for den nye Kone XP Air, som er den trådløse version af den meget velkendte Kone XP mus.

Resultatet af 15 års forskning og udvikling giver os Kone XP Air mens Stellar Wireless teknologien optimerer det trådløse signal for at sikre den bedste oplevelse når du gamer. Et stort plus er den stilfulde AIMO Rapid Charge ladestation og Bluetooth® forbindelsen som gør musen mere alsidig. Kone XP Air lanceres i sort eller Arctic White og kan nu forudbestilles på www.roccat.com og hos de førende forhandlere i Danmark hvor musen lanceres globalt den 22. august 2022.

“Kone XP Air giver os det perfekte mix af stil og ydeevne” siger René Korte, ROCCAT’s grundlægger og General Manager for PC Peripherals hos Turtle Beach. “Modtagelsen af Kone XP har været fantastisk, og med en stor forespørgsel på en trådløs version af musen, er det en stor glæde at kunne fortælle at det er en realitet om mindre end en måned”.

Som dens forgænger har Kone XP Air den perfekte blanding af design og teknologi. Kone XP Air byder på den fabelagtige 3D RGB belysning og selvfølgelig de velkendte komponenter som Owl-Eye optisk 19K DPI sensor og de helt vilde Titan Optical Switches. Kone XP Air har den samme ergonomiske form som sin forgænger og har stor fokus på præstation og komfort, hvilket er en vigtig faktor når de 29 programmerbare funktioner skal nydes fuldt ud. En tilsvarende mus ville normalt være tungere, men Kone XP Air vejer kun 99 gram.

Kone XP Air leveres med den stilfulde AIMO Radid Charge ladestation som kan levere hele 16.8 millioner farver. Den er selvfølgelig kompatibel med alle AIMO enheder såsom Vulcan TKL. Rapid Charge ladestationen levere op til 5 timers spilletid på blot 10 minutters opladning og op til 100 timers trådløst spil på en fuld opladning. Som backup til gameren som har glemt at lade musen op medfølger PhantomFlex kablet som giver følelsen af trådløs gaming.

Du kan få flere oplysninger om de nyeste Roccat produkter og tilbehør på www.roccat.org

og du kan følge Roccat på Twitter, Instagram, Facebook og YouTube.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img