9.3 C
Copenhagen
5 juni 2023

Få en medrivende oplevelse hvor som helst du vil med XGIMI HORIZON Pro, en ægte 4K-hjemmeprojektor

Published:

Horizon-serien fortsætter XGIMI’s succes med at være førende i branchen inden for fordybende, plug-and-play biograf projektorer til hjemmebiografer

XGIMI glæder sig til at fortsætte med at introducere sine prisbelønnede produkter i Norden. Virksomheden præsenterer nu HORIZON Pro, den mest alsidige og brugervenlige 4K-hjemmeprojektor. HORIZON Pro pakker førsteklasses funktioner ind i en intuitiv og kraftfuld pakke, og giver dig mere fordybelse hvor end du ønsker det, med branchens førende bildkvalitet, intelligente billeddannelse funktioner og Hi-Fi lyd fra Harman Kardon.

XGIMI HORIZON-serien er skabt til at passe ind i familieområder snarere end i konferencerum og er det smartere alt-i-én-underholdnings valg for dem, der ønsker at nyde mere end blot film derhjemme. Takket være at tilbyde brugerne skarpe billeder og kraftfuld lydkvalitet gør XGIMI HORIZON-serien det muligt for forbrugerne at opbygge deres egen hjemmebiograf i ethvert rum, de vælger. Problemfri funktionalitet til hurtig plug and play-opsætning gør XGIMI HORIZON-serien til et must-have inden for hjemmeunderholdning.

HORIZON Pro, XGIMI’s flagskibs 4K livsstilsprojektor, indeholder en række avancerede opsætningsfunktioner, der gør det nemt at stille den på et bord, pege den mod en væg og starte den. Med Android TV 10.0 indbygget får den dig til at se med på få sekunder. HORIZON Pro er fyldt med en fantastisk 4K-opløsning (3840 × 2160) og 8,3 millioner pixels, der vises på en skærm, der kan udvides til 300″. Den forvandler din biograf- eller spiloplevelse med skarpe billeder og enestående farver. Udstyret med to Harman Kardon 8W, 45 mm full-range-højttalere hjælper dig med at skabe en teatralsk surroundlyd, der er drevet af uovertruffen fordybelse og balance og lav forvrængning.

Læs mere om XGIMI HORIZON Pro her https://uk.xgimi.com/pages/horizon-pro.  

HORIZON Pro kan købes hos Power.dk og Proshop.dk for 13 299,00 DKK. 

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img