14.9 C
Copenhagen
19 juni 2024

EPOS lancerer nyt 4K USB-kamera til små og mellemstore mødelokaler

Published:

EPOS, der er førende på lyd og billede, lancerer i dag deres seneste produkt i rækken af løsninger til mødelokaler – EXPAND Vision 1M. Med et ultraskarpt bredformat 4K USB-kamera er EXPAND Vision 1M designet til virksomheder, der ønsker at imødekomme det stigende behov for hybride møder ved hjælp af video i professionel billedkvalitet – leveret i en enkel løsning.

Fokus på det vigtige
Med udsigt til at den hybride arbejdsform fortsætter de næste mange år, må billedkvaliteten under virtuelle møder ikke undervurderes. Udover en 4K-opløsning har EXPAND Vision 1M 8X digital zoom, en integreret mekanisk privatlivs-funktion og desuden intelligent billedindramning leveret af EPOS AITM, som justeres dynamisk baseret på antal deltagere i mødet for på den måde at sikre, at alle i lokalet ses tydeligt. Med fleksible monteringsmuligheder kan enheden nemt installeres og kameraindstillingerne og firmware kan håndteres og opdateres på afstand ved hjælp af EPOS Manager.

Intuitiv indstilling
EXPAND Vision 1M er designet som ’plug-and-play’ og passer derfor perfekt til små og mellemstore mødelokaler. Det er nemt at integrere i ethvert mødelokale, hvor deltagerne medbringer egne enheder, og fungerer også i eksisterende eller nye mødelokaleopsætninger, der har en compute box samt monitor og speakerphone. Kensington-låsen sørger for, at kameraet bliver siddende.

Troværdig blåstempling
Takket været certificering og optimering til førende UC-udbydere kan brugere nyde godt af et gnidningsfrit samarbejde og rette deres opmærksomhed mod selve mødet. EXPAND Vision 1M arbejder nemlig sammen med alle Android- og Windows-produkter.
”Hos EPOS har vi fokuseret stærkt på at udvide vores udvalg af videoenheder, siden vi kom på markedet i 2020,” siger Theis Mørk, som er VP of Product Management. ”Vi er af den overbevisning, at videokonferencerskal være en oplevelse, der er ligetil og uden distraheringer, hvis man skal have det bedste ud af mødet. EXPAND Vision 1M lever op til den grundtanke, fordi kunderne får mulighed for at opgradere deres hybride møder og skabe professionel billedkvalitet i eksisterende mødelokaler. Sammen med vores EXPAND Vision 3T og EXPAND Vision 5-løsninger betyder lanceringen af EXPAND vision 1M, at EPOS nu har en portefølje af videoløsninger, der tilgodeser alle behov, budgetter og tekniske krav.”

Klik her for yderligere information om EXPAND Vision 1M.
Tilgængelig: Globalt fra marts 2023
Vejledende udsalgspris: 5.199 DKK

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img