17.2 C
Copenhagen
23 maj 2024

Logitech G introducerer den nyeste lydinnovation inden for Esport

Published:

Logitech G, et af Logitechs brands og førende innovator af spilteknologier og spiludstyr, annoncerede i dag det ultimative esports-headset – nemlig det nye Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Det nye PRO X 2 headset er designet og testet sammen med de bedste e-sportsudøvere og indeholder alle nye PRO-G 50 mm GRAPHENE drivers, hvilket både placerer det i toppen inden for gaming-lyd, og samtidigt gør det til et must-have-headset for både de mest kræsne og konkurrencedygtige spillere.

“Kernefilosofien i Logitech G Pro-serien er at skabe udstyr, der imødekommer de behov, professionelle e-sportsatleter og konkurrencedygtige spillere har,” siger Chris Pate, der er Principal Product Manager for Logitech G PRO-serien. “Med PRO X 2 har vi opnået et banebrydende præstationsniveau ved at redesigne vores PRO-G-drivere med Grafén lydteknologi. Med vores brug af Grapfén kan vi skabe en driver, der både er utroligt rigid og på samme tid næsten unaturligt let. Dette leverer hi-fi-lyd med ekstremt lav forvrængning, hvilket giver professionelle de nødvendige rammer til at yde deres maksimale potentiale, når de spiller.”

Inden for esport er klarhed i lyd og kommunikation afgørende faktorer, der har indflydelse på, om man vinder. At kunne høre det mindste lydsignal og kommunikere med sine holdkammerater gør hele forskellen. Den nye PRO-G GRAPHENE audio driver, er blevet præcisionskonstrueret med en 50 mm grafenmembran , kombineret med live edge suspension, der leverer fordybende lydbilleder som aldrig før. Den nye driver leverer forbedringer i lydgengivelsesnøjagtighed, giver tid til signalnøjagtighed og forvrængningsreduktion, hvilket gør det muligt for spillere både at identificere lydobjekter mere tydeligt, men også hurtigere at skelne deres placering, når objekter bevæger sig i forhold til spilleren.

Udover en helt ny PRO-G GRAPHENE audio driver, byder PRO X 2 på store forbedringer i forhold til det nuværende PRO X Wireless Gaming Headset, herunder:

Robuste forbindelser – Forbered dig på enhver situation med forbedrede LIGHTSPEED trådløse Bluetooth og kablede forbindelser (3.5 mm Aux). LIGHTSPEED leverer nu trådløst i PRO-kvalitet med op til 50 timers brug på en enkelt opladning og en konsekvent robust trådløs forbindelsesrækkevidde på op til 30 meter.
Prisvindende PRO-design – PRO X 2 er designet til og i samarbejde med professionelle gamere og har en slidstærk letvægtsramme af aluminium og stål og suveræn komfort med et roterende, slidstærkt hængsel samt udskiftelige ørepuder i kunstlæder og velour.
Kommuniker med selvsikkerhed – 6 mm cardioid mikrofon på en aftagelig boom arm med avancerede Blue VO!CE software filtrere gennem G HUB for en klar og ensartet kommunikation.
DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound – Nøjagtig surround sound, med dybt fordybende lydlandskabsoplevelser, hjælper dig med at vide præcist, hvor dine modstandere er, før de finder dig.
Logitech G PRO-serien er udviklet under et unikt Design by Collaboration-program, som samler mange af verdens førende e-sportsatleter og hold for at udvikle nyt højtydende esportsudstyr, der flytter grænserne for innovation og præstation for at give dem konkurrencefordel.

“Jeg har altid følt, at Logitech G værdsætter min feedback og mening om produktudvikling, og det er derfor, at deres udstyr er det højest ydende og mest populære blandt de førende esportsatleter. Under udviklingen af G PRO X 2 Gaming Headset nød jeg den forbedrede komfort og fremragende mikrofon. I spillet var den nye Grafén driver en game changer, og det fik mig virkelig til at føle, at jeg havde en fordel i forhold til at vinde over mine konkurrenter,” lød det fra Oleksandr “s1mple” Kostyljev, Counter-Strike, Natus Vincere.

Helt fra begyndelsen af designprocessen samarbejder Logitech G med professionelle e-sportsudøvere for at få feedback, træffe vigtige beslutninger og lave tests for at forfine produkternes funktioner og design. Ved at implementere denne feedback i nye værktøjer og løsninger er Logitech G blevet den de facto standard og førende producent inden for professionel og kvalitetssikret esports gamingudstyr.

Priser og tilgængelighed

PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset er tilgængeligt fra midt juni på LogitechG.com samt på udvalgte markeder verden over for en vejledende udsalgspris på DKK 1.999,-. Besøg LogitechG.com/pro-x-2 for yderligere information.

Om PRO-serien

Logitech G PRO-serien er en prisvindende serie af headsets, mus og tastaturer i professionel kvalitet og er designet til at leve op til selv de mest krævende specifikationer fra verdens førende esportsatleter. PRO-seriens produkter er udviklet gennem et strigent Design by Collaboration-program og indeholder omhyggeligt udvalgte funktioner og innovationer for at opnår det absolutte højdepunkt af ydeevne, samtidigt med at de giver komfort hele dagen, som de professionelle gamere efterspørger.

Om Logitech G

Logitech G, et mærke fra Logitech, er en global leder dedikeret til at opfylde behovene hos gamere og creators med prisvindende hardware, software og løsninger. Logitech Gs brancheførende produkter indebærer keyboards, mus, headsets, musemåtter, simuleringsprodukter såsom hjul og flyvepinde, webcams, lys og mikrofoner samt speciallavede møbelløsninger – alt sammen gjort muligt gennem innovativt design, avancerede teknologier og en dyb passion for spil og creator-fællesskaber.

Logitech hjælper alle mennesker med at forfølge deres passioner og er forpligtede til at gøre det på en måde, der er god for både mennesker og planeten. Logitech International er en schweizisk offentlig virksomhed, der blev grundlagt i 1981 og har hovedkontor i Lausanne, Schweiz. Virksomheden er norteret på SIX Swiss Exchange (LOGN) og på Nasdaq Global Select Marked (LOGI). Find Logitech G på logitechG.com, på firmaets blog eller på @LogitechG.

Logitech og andre Logitech-mærker er varemærker eller registrede varemærker tilhørende Logitech Europe S.A og/eller dets datterselskaber i USA og andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. For mere information om Logitech og dets produkter besøg Logitechs hjemmeside på www.logitech.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img