9.8 C
Copenhagen
15 april 2024

Turtle Beach giver Meta Quest 2 VR-headset ultra stabil opladning med Fuel Compact VR-ladestation

Published:

Fuel Compact VR-ladestationen håndtér både headset og controllere plus den bringer orden i opladningen!

Førende producent af gaming-headset og tilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har netop løftet sløret for et nyt opladningssystem, der leverer pålidelig strøm og giver praktisk opbevaring for Meta Quest Virtual Reality (VR) fans. Turtle Beach® Fuel Compact VR Charging Station for Meta Quest 2 sikrer, at spillernes enheder er fuldt opladt og klar til timers brug. Fuel Compact VR-ladestationen giver strøm og opbevaring til både Meta Quest 2-headsettet og dets controllere. To 20-timers batteripakker til controllerne sikrer, at VR-spillere aldrig går glip af en udfordring, mens det magnetiske opladningssystem holder headsettet og dets controllerne på plads – opladet og klar til koncentreret og intens VR-gaming.

Fuel Compact VR-ladestationen til Meta Quest 2 kan forudbestilles nu via www.turtlebeach.com og hos udvalgte forhandlere i Danmark for 629,00 DKK. Headsættet lanceres endeligt den 21. november 2022.

Vi fortsætter med at udvide vores Turtle Beach produkt line-up med VR gaming-headset support. I år har vi ekspanderet vores top-ratede spilcontrollere og simulationsproduktlinie med banebrydende og innovative nye produkter, og nu går vi ind i VR-kategorien med vores Fuel VR-ladestation,” siger Juergen Stark, bestyrelsesformand og administrerende direktør, Turtle Beach Corporation. “Fuel VR holder ikke kun spillernes Meta Quest 2-udstyr klar og parat til brug. Stationen ser også moderne og flot ud. Et nyt produkt der tilbyder en organiseret og pladsbesparende løsning, der er perfekt til at opbevare alt på, når du er tilbage i den virkelige verden.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img