13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Det trådløse ELITE ATLAS AERO headset ude nu

Published:

Elite Atlas Aero hæver niveauet af trådløs lydkvalitet af høj kvalitet på pc og leverer førsteklasses lyd og komfort, har et 30-timers genopladeligt batteri og debuterer sammen med Turtle Beach’s nye Control Studio ™ desktop software suite med fordybende Waves Nx® lydteknologi, der omdanner stereo og surround sound til en fuld panoramisk 3D-lydoplevelse. Control Studio har også en pc-optimeret version af Turtle Beachs eksklusive Superhuman Hearing® lydindstilling for en konkurrencemæssig fordel, plus Waves Maxx-pakken med lydindstillinger, hvor brugerne kan indstille både gaming og mikrofonlyd, hvilket gør den perfekt til både gamere og streamere. Elite Atlas Aero fås hos deltagende detailhandlere over hele verden og på www.turtlebeach.com og koster €149,99.
 
Og som en speciel gave til spillere der også elsker musik, tilbyder Turtle Beach også et helt år med TIDAL Premium med køb af et Elite Atlas Aero trådløst højtydende pc-headset. Fra i dag til og med 31. januar 2020, vil fans, der køber en Elite Atlas Aero fra www.turtlebeach.com, modtage en kode på 12 GRATIS måneder af TIDAL Premium, når de aktiveres inden den 31. december 2020, hvilket giver dem muligheden for at streame deres yndlingsartister fra deres mobile enheder, trådløse højttalere og computere.

Uanset om det dominerer slagmarken, streamer dit yndlingsspil eller bare nyder alt, hvad internettet har at byde på, er Turtle Beach’s Elite Atlas Aero bygget til den komplette trådløse pc-lydoplevelse, der giver førsteklasses lyd og komfort og en enorm, tilpasselig lydbane. Få adgang til Turtle Beach’s Control Studio – en helt ny desktop-softwarepakke med mange muligheder for at tilpasse din lyd, herunder Waves Nx-lydteknologi, der transporterer afspillere til en hjemmebiograflignende 3D-lytteoplevelse, Waves Maxx lydforbedringer samt en pc- optimeret version af Turtle Beachs eksklusive Superhuman Hearing lydindstilling. Kraftfulde 50 mm Nanoclear ™ -højttalere og en mikrofon med høj følsomhed leverer skarp lyd og krystalklar chat for fokuseret nedsænkning. Elite Atlas Aero er bygget med komfort og holdbarhed i tankerne og har et slankt metalbøjle med en flydende pude. Turtle Beachs eksklusive ProSpecs ™ brillereliefsystem og inkluderer et genopladeligt 30-timers batteri, så du kan blive i spillet eller streame endnu længere .

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img