20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Turtle Beach udvider line-up indenfor tilbehør til mobilspil. Præsenterer den nye hyper bærbare Atom Controller

Published:

Atom controllerens unikke og alsidige todelte design samt lav latente bluetooth tilslutning gør den til den perfekte “Pack and Go” controller med en eksemplarisk gaming oplevelse.

Førende producent af tilbehør til gaming, Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har netop afsløret Turtle Beach®Atom™ Controller , som er den nyeste tilføjelse til mærkets ekspanderende og anmelderroste controller line-up, som inkluderer Recon Cloud Hybrid Controller, Recon Controller og REACT-R Controller. Atom Controller er nem at pakke til kompakt størelse, med et unikt funktionelt design, der bruger magnetisme til at holde sig foldet sammen i din lomme. Når det er tid til at spille, separere du højre- samt venstremodulerne fra hinanden og sætter dem på hver sin ende af mobiltelefonen. Atoms alsidige todelte design passer til næsten alle Android 8.0+ mobiltelefoner – uden man behøver at fjerne eventuel beskyttelse. De to Atom højre- og ventremoduler bruger Turtle Beachs egen 2.4GHz trådløse teknologi så de forbliver linket sammen mens du spiller. Den lav latente bluetooth sikre en pålidlig forbindelse med Android mobiltelefoner når man spiller med f.eks. Xbox Game Pass, GeForce Now, Steam Link og andre services.

Atom Controller er produceret i tre forskellige designs: Et er eksklusivt designet for Xbox og i farverne sort/gul. Denne controller har også en Xbox Guide knap, samt tilbydes en måneds Xbox Game Pass abonnement gratis af Turtle Beach. Derudover kam man ofså få farverne sort/teal samt i rød. Alle tre versioner bliver lanceret d. 14. november 2022 og allerede fra i dag kan du forudbestille din favorit på www.turtlebeach.com, samt hos udvalgte butikker for 799 DKK MSRP.

“At spille mobilt er blevet en del af hverdagen for mange og med Atom Controller bliver det endnu nemmere for spillere at fortsætte med at spille ‘på farten’ uden at gå på kompromis med en god controller-oplevelsen.” siger Juergen Stark, bestyrelsesformand og administrerende direktør, Turtle Beach Corporation. “Den fortsatte positive modtagelse af vores controllers til konsol, PC, og nu mobiler har været fantastisk. Udvidelse af vores line-up til også at omhandle mobil controllere er et nyt bevis på Turtle Beachs engagement i at få en større andel af controller-markedet. Atom er den nyeste kontroller vi lancerer i år – og der kommer mere.”

Atom controlleren har konsolligende egenskaber, som giver en kvalitetsfølelse selvom man gamer mobilt. De ergonomiske håndtag sikre at dine hænder er afslappede i timevis. Et pålideligt 20-timers battery tager kun 2.5 time at oplade 100%. Med Atom Controller føler også en “companion app”, der lader brugeren konfigurere controlleren og finde frem til nye spil og udfordringer.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img