11.2 C
Copenhagen
12 juni 2024

Få en biografoplevelse på en campingplads nær dig med XGIMI projektorerne

Published:

XGIMI’s bærbare projektorer leverer den ultimative bærbare projektor oplevelse til sommerferien.

XGIMI, det førende mærke inden for intelligente projektorer ønsker at gøre det nemt at bringe biografen med dig overalt hvor end din tur går hen denne sommer. Glamping, camping eller måske en telttur – det er ligegyldigt. XGIMI’s projektorer kan tages med hvor ingen projektor har været før. 

Camping er fantastisk da det giver dig muligheden for at komme væk fra den hektiske hverdag og opleve campingpladser, en tur i skoven, en nat i det fri eller andre campingoplevelser. Brætspil, fiskeri og vandreture er ret populære camping aktiviteter, og hvis du vil gøre det mere sporty kan du medbringe din cykel. Måske kunne det også være interessant at tage på en sejltur med vennerne og se film omkring et lejrbål, og her kan XGIMI’s projektorer gøre en camping filmaften mindeværdig.

Fakta om camping:

Hvis officielle campingpladser ikke er noget for dig, men du stadig higer efter en fredfyldt nat på camping i naturen, er Danmark det rette land for dig. Med over 1.000 områder til camping venter der et væld af naturrige campingoplevelser på dig. (Campingvogne og motoriserede køretøjer er ikke tilladt på disse steder).


En filmaften på campingpladsen er et sjovt forslag til en aktivitet. Her kan de bærbare projektorer levere en fremragende oplevelse. De er endvidere nemme at pakke i en rygsæk. 

Her er nogle af de funktioner, som den ideelle camping projekter bør have for at opnå den bedste oplevelse:

  • Indbygget batteri

Da der muligvis ikke er tilgængelige strømkilder på afsides beliggende campingpladser. 

  • Nem at komme sætte op

En ideel projekter skal have funktioner, der gør installation meget nemmere. Med autofokus leverer projektoren et skarpt og klart billede få sekunder efter at den er tændt.

  • Intern lagerplads

Wi-Fi kan være utilgængeligt på nogle campingpladser, men de ideelle camping projektorer har rigelig intern lagringsplads, så brugerne kan downloade og gemme deres yndlingsfilm, musik eller tv-udsendelser på forhånd for senere at se dem.  

  • God lyd

En bærbar projektor skal have indbyggede højttalere, der kan levere lyd af høj kvalitet, så du ikke behøver at have eksterne højttalere med.

  • Opløsning og lysstyrke

En opløsning på 1920×1080 pixels FHD er tilstrækkelig til et jævnt og klart billede. En lysstyrke på mellem 300 og 800 ANSI lumen er ideelt til et klart billede under natlige camping forhold.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img