7.9 C
Copenhagen
15 april 2024

Turtle Beach annoncerer Elite ATLAS Aero PC trådløst headset

Published:

Turtle Beach debuterer de nyeste tilføjelser til sin anerkendte Atlas PC-linje, inklusive den helt nye Elite Atlas Aero Wireless High-Performance PC Headset med Turtle Beach Control Studio med fordybende Waves Nx® lydteknologi, der omdanner stereo og surround sound til et panoramisk 3D-lydoplevelse, en Waves pc-optimeret version af Turtle Beachs eksklusive Superhuman Hearing® til en konkurrencemæssig fordel, plus Waves Maxx-pakken med lydindstillinger perfekt til både gamere og streamere. Derudover er Atlas Edge Turtle Beach’s nye PC Audio Enhancer, der tilsluttes en tilgængelig USB-port for at give dit kablede pc-headset en øjeblikkelig, tilpassbar lydfordel og har også Waves Nx- og Maxx-lydteknologier, pc-optimeret Superhuman Hearing og mere . Både Elite Atlas Aero og Atlas Edge fås til forhåndsbestilling i dag på www.turtlebeach.com for MSRPs på henholdsvis € 149,99 og € 29,99.

Uanset om det dominerer slagmarken, streamer dit yndlingsspil eller bare nyder alt, hvad internettet har at tilbyde, er Turtle Beach’s Elite Atlas Aero bygget til den komplette trådløse pc-lydoplevelse, der giver en enorm, tilpasselig lydbane. Få adgang til Turtle Beach’s Control Studio – en helt ny desktop-softwarepakke med mange muligheder for at tilpasse din lyd, herunder Waves Nx-lydteknologi, som transporterer afspillere til en hjemmebiograflignende 3D-lytteoplevelse, Waves Maxx lydforbedringer samt Waves ‘PC -optimeret Superhuman Hearing. Kraftfulde 50 mm Nanoclear ™ -højttalere og en mikrofon med høj følsomhed leverer skarp lyd og krystalklar chat for fokuseret nedsænkning. Elite Atlas Aero er bygget med komfort og holdbarhed i tankerne og har et slankt metalbøjle med en flydende pude. Turtle Beachs eksklusive ProSpecs ™ brillereliefsystem og inkluderer et genopladeligt 30-timers batteri, så du kan blive i spillet eller streame endnu længere . Elite Atlas Aero vil være tilgængelig i slutningen af ??september 2019 for en MSRP på € 149,99 og er tilgængelig til forudbestilling starter i dag på www.turtlebeach.com og de deltagende detailhandlere.

Turtle Beachs Atlas Edge PC Audio Enhancer giver dit eksisterende kablede headset en øjeblikkelig lydfordel på pc. Med Edge tilsluttet dit system via en tilgængelig USB-port, får du adgang til Turtle Beach’s Control Studio – en helt ny desktop-softwarepakke med et væld af funktioner til at tilpasse din lyd, inklusive fordybende Waves Nx 3D-lyd, der omdanner spillyd til en panoramisk 3D-lydoplevelse, Waves Maxx lydforbedringer, mikrofonovervågning, så du kan høre din egen stemme i headsettet for at undgå råb og Waves ‘PC-optimerede Superhuman Hearing ™. Derudover forbinder Atlas Edges standard 3,5 mm kvindelige jackstik med ethvert passivt kablet gaming headset, og med næsten 70 inches af kabellængde fungerer det godt med enhver pc-spilopsætning. Atlas Edge vil være tilgængelig i slutningen af september 2019 for en MSRP på € 29,99 og er tilgængelig til forudbestilling starter i dag på www.turtlebeach.com og deltagende detailhandlere.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img