1.9 C
Copenhagen
2 april 2023

Roccat introducerer Kiro musen

Published:

Så er Roccat på banen med en ny mus. I denne omgang drejer det sig om en flot lille sag ved navn ”Kiro”. Kiro er en ambidekstral mus, i en overkommelig prisklasse.

Musen har, ligesom mange andre af Roccats nye mus, aftagelige sider, hvorpå man enten kan påsætte blanke sider, eller sider med knapper. Begge sider kan tages af, og der kan hermed konfigureres og fintunes til lige netop din yndlingsopsætning, alt efter om du er højre- eller venstrehåndet.

thumb_830x490_gallery-kiro-picture6-v1

Ud over de aftagelige sider bryster Kiro sig ligeledes af Roccat’s patenterede såkaldte ”soft-touch” overflade, som er både ergonomisk og svedafvisende, så du slipper for at svuppe rundt med musen, under de heftige shootouts, eller i taktisk kritiske tidspunkter. Musen er relativt lille, og beregner sig dermed bedst til folk med en relativ gennemsnitlig håndstørrelse.

Til de lidt mere nørdede kan nævnes at Kiro musens knapper understøtter sig af et par lækre ”OMRON” switches, samt et robust ”2D Tital Wheel”.

thumb_830x490_gallery-kiro-picture3-v2

Alt i alt ligner det en yderst kompetent mus, som er i en den lette ende af prisskalaen, og kunne derfor være et oplagt emne under juletræet hos diverse gamere i år!

Den vejledende udsalgspris er 399 kr.

Check Roccat’s egen annunement trailer for produktet her:

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img