16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Logitech Brio 300-seriens prisvenlige webkamera forbedrer videooplevelsen

Published:

I dag afslører Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) sin Brio 300-serie bestående af kompakte plug-and-play-webkameraer med Full HD 1080p-opløsning, automatisk lyskorrektion og en støjreducerende mikrofon, der, til en attraktiv pris, tilbyder mere naturlige og produktive videoopkaldsoplevelser.
“Vi udspurgte mere end 3.000 brugere med hjemmearbejdsplads* og fandt ud af, at de fleste ikke-webcam-brugere kæmper med dårlige lysforhold, lidet flatterende kameravinkler og lyd i lav kvalitet fra deres bærbare højttalere. Brio 300-seriens webkameraer er perfekte til dem, der ønsker at foretage den overkommelige, men væsentlige, overgang til at forbedre deres videomødeoplevelser betydeligt med et eksternt webcam,” sagde Scott Wharton, general manager for Logitech B2B.

Brio 300-serien er Full-HD 1080p webkameraer med høj dynamisk kontrast, automatisk lyskorrektion og en enkelt digital mikrofon med støjreduktion, så brugerne ses og høres tydeligt på trods af dårlig belysning og baggrundsstøj. Med en pålidelig mødeoplevelse hver gang kan brugerne deltage i videoopkald og føle sig trygge og nærværende.

Webkameraerne opretter forbindelse til computere via en USB-C-port, hvilket gør det nemt at deltage i videomøder. Bagefter giver et hurtigt spin af den indbyggede lukkemekanisme brugerne sikkerhed for, at kameralinsen er blokeret og ikke længere viser deres private hjemmearbejdsplads.

Det ukonventionelle kegleformede design tilføjer personlighed til enhver arbejdsstation. Webkameraerne fås i offwhite-, grafit- og rosafarver og parres harmonisk med Logitech-mus og tastaturer i en stilfuld og koordineret opsætning.
Brio 300-serien er det seneste tilbud i Logitechs portefølje af webcam-produkter, der understøtter New Logic of Work, hvor personlige arbejdsområder er individualiserede, nemme at konfigurere og bruge og bevidst designet til en positiv fremtid.

IT-administration
For IT-ansvarlige, der udstyrer medarbejdernes arbejdsstationer og hjemmekontorer, er Brio 300 webcam kompatibel med de fleste videokonferenceplatforme og certificeret til brug med Microsoft Teams, Zoom og Google Meet.

Tilgang til bæredygtighed
Logitech forpligter sig til at skabe en mere retfærdig og klimavenlig verden ved aktivt at arbejde for at reducere deres CO2-udledning. Plastdelene i Brio 300 omfatter certificeret genbrugsplast**, der omdanner plast fra gammel forbrugerelektronik til nye produkter: 62 % i grafit-udgaven og 48 % i off-white og rosa-versionerne. Papiremballagen kommer fra FSC-certificerede™ skove og andre kontrollerede leverandører. Ved at vælge dette produkt støtter du ansvarlig forvaltning af verdens skove.

Alle Logitech-produkter er certificeret CO2-neutrale og bruger vedvarende energi, hvor det er muligt. CO2-fodaftrykket fra alle Logitech-produkter, herunder Brio 300, er blevet reduceret til nul ved at støtte skovbrug, vedvarende energi og klimapåvirkede samfund, der reducerer kulstof.

Priser og tilgængelighed
Brio 300 er tilgængelig globalt fra januar 2023 på logitech.com og hos andre større forhandlere. Vejl. udsalgspris for webkameraet er kr. 599,-

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img