19.4 C
Copenhagen
18 juni 2024

Logitech G lancerer den første trådløse øretelefon i spilkvalitet nogensinde: Logitech G FITS

Published:

Logitech G Fits kombinerer Lightform-støbeteknologi til den perfekte pasform og trådløs LIGHTSPEED-tilslutning i professionel kvalitet for at skabe de første trådløse øretelefoner i spilkvalitet nogensinde til gamere

Logitech G en af de førende udvikler af spilteknologier og udstyr, lancerer i dag Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds, der kan individuelt formes til ethvert øre ved hjælp af Logitechs patenterede Lightform-teknologi. Logitech G FITS er udstyret med trådløs Lightspeed og Bluetooth og giver et lydbillede i spilkvalitet på pc, Mac, Playstation, Nintendo Switch og mobile enheder.

“Dette er branchens første skræddersyede øretelefon til spil,” sagde Ujesh Desai, vicepræsident og general manager for Logitech Gaming. “Du skal blot trykke på en knap, så giver vores Lightform-teknologi dig en øretelefon, der former sig perfekt til hver bruger. Vi kombinerer dette med vores LIGHTSPEED trådløse dongle for at give dig en trådløs øretelefon med ægte ydeevne i spilkvalitet.”

Logitech G FITS er de første øretelefoner med trådløs LIGHTSPEED, hvilket giver brugerne en professionel forbindelse, højtydende lydrespons, stærke tilslutningsmuligheder og en lang batterilevetid. Spillere kan oprette forbindelse via LIGHTSPEED til deres pc, Mac, PlayStation 5, PlayStation®®4, docket Nintendo Switch og Android-enheder via USB-A eller USB-C. Med op til syv timers lyttetid og yderligere otte timer med opladningsetuiet i LIGHTSPEED-tilstand kan brugerne spille spil, musik og film hele dagen. Når de er tilsluttet via Bluetooth, kan de lytte i 10 timer og yderligere 12 timer med opladningsetuiet.

Ligesom fingeraftryk er hver persons ører unikke. Da de fleste ørepropper kun kommer i nogle få generiske størrelser, er det næsten umuligt at få ørepropper, der passer perfekt. Med Logitech G FITS og den patenterede Lightform-teknologi kan gamere få en individuel pasform, der følger alle konturer på bare 60 sekunder. Ved at bruge Lightform og Logitech G FITS-mobilappen udløses et antal indlejrede lysdioder, som hærder de gelfyldte dele af øretelefonen, så den passer til konturerne af hvert øre. Den individuelle tilpasning brugerdefinerede formteknolog giver en behagelig pasform, der sikrer, at øretelefonen ikke falder ud og skaber samtidig en tætning, der blokerer støj og ydermere fungerer som markedets bedste lyd-isolering.

Det elegante design fås i to farver: sort eller hvid, der passer til enhver stil. Med dens ydeevne og specifikationer i spilkvalitet er G FITS det ægte trådløse alternativ for spillere, der ønsker frihed og en perfekt pasform.

Ud over komfort, pasform og passiv støjreduktion leverer Logitech G FITS fuld, varm og detaljeret lyd med dyb kraftig bas. Med Logitech G FITS-appen kan spillere få adgang til EQ’er, der er optimeret til FPS- eller RPG-spil, musik, podcasts, Bass Boosts og mere – eller har mulighed for at finjustere deres egne EQ-indstillinger.

Til den optimale kommunikation i spilsituationer indeholder hver øretelefon to indbyggede retningsbestemte mikrofoner. Hvis du spiller med venner eller streamer, vil alt, hvad du siger, blive hørt højt og tydeligt.

Priser og tilgængelighed

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds forventes at være tilgængelige på LogitechG.com fra februar 2023 til en vejledende udsalgspris på DKK 1.849.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img