16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Det største game event i Afrika starter i morgen – Africa Games Week finder sted i hele verden

Published:

Virksomheder som Xbox, PlayStation, Ubisoft, Unity, Nintendo, Sega, Focus, Devolver, Landfall og mange andre mødes og planlægger fremtidige projekter under Africa Games Week.

Efterhånden som verden ophæver de seneste COVID-19-rejserestriktioner, ser holdet bag Africa Games Week og Cape Town frem til den omlagte begivenhed, der finder sted den 23.-25. februar 2022.

Africa Games Week var oprindeligt planlagt til at finde sted i begyndelsen af december 2021. 

“Da vi besluttede at genindføre live-delen af Africa Games Week i 2021, gjorde vi det med den forståelse, at det kun ville blive gennemført, hvis vi kunne sikre vores personale, talere, delegerede og partnere. Den nye variant indebar for mange ubekendte faktorer til at lade live-delen af arrangementet fortsætte med god samvittighed”, siger Rex Bowden, medstifter af arrangementet.

“Og selv om vi kunne have flyttet arrangementet til et fuldt virtuelt format, mente vi, at det ville gå for meget på kompromis med det fremragende program, vi havde udviklet med alle de hosted købere, udviklere og udviklere, som vi fløj ud fra Afrika og andre dele af verden. Vores 2021 (nu 2022) event handler om at vokse og styrke det afrikanske udvikler- og skaber fællesskab ved at udvikle nye, stærkere relationer gennem personlige møder og oplevelser.  Den ekstra tid har gjort det muligt for nogle fantastiske nye sponsorer at slutte sig til vores program som VALVE-Steam og øget deltagelsen fra den internationale industri.”

Africa Games Week 2022 er fortsat en hybrid begivenhed, der finder sted live på V&A Waterfront i Cape Town ogvirtuelt på event platformen fra den 23. til den 25. februar. Africa Games Week er den største samling af afrikanske spiludviklere i verden med over 150 udviklere fra hele kontinentet samlet på ét sted.

Geordin Hill-Lewis, borgmester i Cape Town, siger, at de er stolte af at støtte og være værtsby for Africa Game Week.“Gaming er hurtigt ved at blive en af de vigtigste og mest innovative sektorer inden for teknologi. Det er et område, der går på tværs af forskellige brancher og skaber løsninger inden for underholdning og uddannelse, og det har potentiale for investeringer og store muligheder for at skabe jobs.”

“Som Cape Towns by er det vores mål at yde mere støtte til denne industri, herunder at etablere infrastruktur og andre mekanismer, der gør det muligt for den at trives. Vores støtte til arrangementer som Africa Games Week har til formål at sikre, at spiludviklere, især de unge, har platforme til at vise deres arbejde frem og samtidig møde brancheeksperter, der kan forbedre deres færdigheder.” 

Over hele verden er spil en stor forretning, og Africa Games Week udforsker forretningen inden for spil.

Africa Games Week blev grundlagt i 2018 af Nick Hall (Interactive Entertainment SA) og Rex Bowden (CATALYZE) og er en destination begivenhed for afrikanske og internationale indie-spiludviklere og ledere på C-niveau fra hele verden. Virksomheder som Xbox, PlayStation, Ubisoft, Unity, Nintendo, Sega, Focus, Devolver, Landfall og mange andre mødes, mødes og planlægger fremtidige projekter.

“Africa Games Week 2022 samler repræsentanter for spilindustrien og -fællesskabet, skabere, udviklere og udgivere fra hele Afrika for at mødes og skabe kontakt i løbet af tre dage”, siger Bowden. “Vores program fokuserer på at skabe mere personlige muligheder for at skabe forbindelse og vidensdeling mellem de største hjerner i den afrikanske spilindustri; en anden grund til at gå helt virtuelt i 2021 ville have forringet begivenhedens værdi. Vi håber, at dette vil fremme partnerskaber i væksten af den afrikanske Game Dev-industri lokalt og internationalt.” 

Africa Games Week 2022 er paraply-arrangementet for flere under-arrangementer.

Make Games Africa – Business of Gaming-konferencen er sammen med Nordic Game Discovery Contest (Sverige) og vil præsentere A MAZE Train Jam (Berlin), som fandt sted online i december 2021.

Africa StreamCon, en konference og et møde for afrikanske og internationale indholdsskabere, samler reklamebureauer, platforme, brands, advokater og skabere for at forklare hinanden, hvordan de ser industriens udvikling for at skabe et fælles perspektiv og mål.

Games for Change, der giver spilskabere og sociale innovatorer mulighed for at skabe forandringer i den virkelige verden ved hjælp af spil og fordybende medier, vil lancere deres afrikanske afdeling under dette års begivenhed som forberedelse til deres første afrikanske satellitbegivenhed i 2022.

Gå over til platformen for Africa Games Week 2022 nu for at reservere din plads!

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img