12.6 C
Copenhagen
20 juli 2024

gamigo afslører det nye tur-baserede strategi mobil spil Heroes of Twilight

Published:

gamigo afslører det nye tur-baserede strategi mobil spil Heroes of Twilight

Det nye free-to-play mobil spil er på vej til Android og iOS enheder til sommer.

gamigo og BKOM Studios kan med stor glæde annoncere Heroes of Twilight. Det prisvindende univers “Zikverländ” vækkes endnu en gang til live på Android og iOS enheder. Spillet byder på et mix af flere genre som fører tur-baseret strategi spil sammen med vilde real-time PvP kampe. Spillerne vil have adgang til et stort arkiv af unikke karakterer og en bred vifte af magiske kort. Heroes of Twilight giver os et friskt pust til battle arena genren.

Det handler ikke kun om hårde slag og ødelæggende strategiske kampe. Heroes of Twilight prydes af et charmerende univers og en helt speciel dag/nat cyklus i enhver Arena kamp. Når solen står op eller går ned, vil karakteren skifte til nye evner og man får mulighed for at opgraderer sin helt i forhold til ens spillestil. Alle helte har derfor 2 forskellige personligheder, som giver et taktisk element og dobbelt så mange muligheder for tæve modstanderen.

Heroes of Twilight begyndte som en magisk godnathistorie i en verden fortalt af gamigo´s udvikler men endte med at blive til et spændende nyt free-to-play mobil eventyr.

Spillets højdepunkter

  • Et udfordrende mix af tur-baserede strategi mekanikker, kraftfulde kort, og taktiske elementer i spillet
  • Løb om hjørner med din modstander i 1mod1 PvP arena kampe
  • Et robust og fair matchmaking system mellem spillerne
  • Dag og nat cyklus mekanik, som har indflydelse på enhver kamp
  • Helte der skifter evner: 1 karakter, 2 personligheder
  • Klan system, ranglister, begivenheder og vilde turneringer

Hold øje med Heroes of Twilight i løbet af sommeren. Mere information om spillet frigives i løbet af de kommende uger. Indtil videre kan spillerne holde sig opdateret på den officielle hjemmeside.

Om gamigo:
gamigo tilbyder mere end 30 onlinespil (MMO’s), der tilhører en række forskellige genrer. Udvalget inkluderer first-person shooters, fantasy RPG’s, bygnings/strategi spil, mobil- og casual spil. Siden virksomhedens grundlæggelse i 2000 er denne mangfoldige portefølje blevet opbygget gennem virksomhedsovertagelser, køb af spillelicenser samt verdensomspændende udgivelsesrettigheder. Gennem erhvervelsen af ??nye datterselskaber (fx Mediakraft og adspree Media) vokser gamigo-gruppen også kontinuerligt inden for B2B og marketing. Målet er at udvide den allerede etablerede gamigo online-platform på det internationale spilmarked. Virksomhedens kerne portefølje inkluderer succesrige spiltitler som Rift, ArcheAge, ArcheAge: Unchained, Trove, Ironsight, Aura Kingdom, Desert Operations, Fiesta Online, Echo of Soul og Last Chaos. gamigo er vokset både organisk såvel som gennem de mere end 25 erhvervelser, der er foretaget siden 2013, inklusive spil, medie- og teknologivirksomheder og individuelle spil aktiver. Som en del af gamigo’s platformsstrategi leverer medie virksomhederne adspree (2016) Mediakraft (2017) og Verve Wireless (2020) også reklameløsninger til sine B2B-kunder. Derudover bruger virksomheden sin know-how til gamigo’s egne titler.

Om BKOM:
BKOM Studios er et full-service digitalt studie som hjælper brands til at udvikle deres tilstedeværelse på tværs af flere platforme. Dette inkluderer også produkter, salg, hjemmesider, apps, sociale medier, marketing kampagner og mobilspil. Mere end 80 talentfulde personer arbejder i studiet som bar base i Quebec City, Canada og Los Angeles USA.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img