17 C
Copenhagen
3 juni 2023

The Ballad Singer udkommer d 27 september efter succesfuld Kickstarter

Published:

Inspireret af RPG’er, visuelle romaner, gamebooks og klassiske “Vælg dit eget eventyr” -oplevelser, kommer The Ballad Singer, en “berømt grafisk oplevelse” til Steam den 27. september via “tidlig adgang”, hvor den endelige version bliver stillet til rådighed i november.
 
Ballad Singer inviterer spilleren til at bygge deres egen sti under hvert spil, hvilket skaber udfordrende og underholdende historier, hvor beslutningstagning og konsekvenser direkte afgør din skæbne. Ballad Singer tilbyder en fantasy historie, der endnu ikke skal skrives, hvor verden ændrer sig og reagerer på spillerens handlinger, med alle beslutninger, der påvirker måden, som fortællingen udfolder. Dette giver dig mulighed for at opleve op til 1.700 historier og 40 forskellige slutninger. Hver eneste udvikling og delplot i din historie er helt fortalt og illustreret, selv de mindste.
 

I singleplayer-kampagnen spiller du som et af de fire hovedkarakterer, efter deres eventyr i verden af ??Hesperia. Det er vigtigt, at døden ikke er et nederlag i The Ballad Singer – det er en ny start og en ny mulighed, da du nu får chancen for at bruge en anden helt i en verden berørt af din tidligere karakter.

Spillets unikke “Domino System” er det, der giver dig mulighed for at leve tusindvis af forskellige fortællinger i The Ballad Singer. Disse stier ændres i overensstemmelse med dine handlinger, de tegn du har valgt og deres fremskridt eller fejl. Dette forgreningssystem er baseret på kaosteori, hvor en lille ændring ofte fører til uventede konsekvenser, der kan påvirke alle tegn. Hver begivenhed resulterer i mange konsekvenser, der påvirker hele Hesperia-verdenen og ændrer hele spiløkosystemet.

“Vi vil gerne takke de over 1.100 Kickstarter-backers fra The Ballad Singer, da det er på grund af dem, at vi lykkedes at lykkes i kampagnen og lancere på Steam. Vi ved, at det er svært at gå fra en Kickstarter-kampagne til offentliggørelse, så vi er endnu mere stolte og taknemmelige for vores backers “, siger Riccardo Bandera, Projektleder, Curtel Games.” Spiloplevelsen af ??The Ballad Singer er meget speciel, med alle de forskellige fortællingsstier, som vi har oprettet, vil hver spiller have en unik og personlig oplevelse. Uanset om du når et af de sidste etaper eller ej, vil du have bygget en enestående oplevelse! ”

Ballad Singer er sat i verden af ??Hesperia: et fantastisk, men alligevel realistisk univers, hvor videnskabens love slår sammen med magiske. Hesperia er en grusom verden, nådeløs på uforberedte eventyrere. Tro ikke på nogen, brug dit instinkt og din viden – da det er den eneste måde at overleve og fortsætte din søgen efter.

Funktioner af The Ballad Singer inkluderer:
– Fire helte med forskellige fortællingsudviklinger
Asymmetriske historier blander hinanden
– Under et enkelt løb med et tegn vil du aldrig møde to kampe ens;
– Dine valg betyder virkelig noget, du kan helt ændre heltenes skæbne gennem dine beslutninger;
– Tre grader af udfordring: bedrage død og gentage dødelige valg gennem kraftige artefakter;
– Replayability: kun ved at afspille The Ballad Singer du vil kunne opdage de forskellige beslutningsstier for hver helt;
– Domino System: Et valg i de første minutter af spillet kunne have stærke konsekvenser i løbet af eventyret;
– Fuldt fortalt historie, over 400.000 ord og 40 timers fortælling
– Mere end 700 HD-illustrationer;
– Over 40 musikspor;
– 400 forskellige detaljerede dødsfald
– Død er en del af historien, så der er ingen “Game Over”. Når et tegn du spiller som dør, spiller du som en ny helt indenfor samme historie i en anden fortællingsvej.
 
Ballad Singer vil være tilgængelig på Steam Store 27. september
https://store.steampowered.com/app/907380/The_Ballad_Singer/

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img