Osmo kommer med den nemmeste måde at introducere børn til kodning

Europa fejrer kreativitet og samarbejde om problemløsning gennem teknologiske aktiviteter ved EU’s kodeuge arrangement d. 9.-24. oktober. Kodeugens kerneidé er at synliggøre programmering, afmystificere den og vise alle, hvordan idéer bliver til med koder.

Vi bruger kodning og programmering mange steder i den moderne verden. At lære det grundlæggende i kodning hjælper dine børn i starten af deres udvikling af de vigtigste STEM-færdigheder. Videnskab, teknologi, teknik og matematik er de reelle problemløsningsfærdigheder, som man kan udvikle allerede i en tidlig alder. Disse værdifulde færdigheder kan anvendes til spændende karrierer inden for forskellige områder. Ikke desto mindre er barndommen også værdifuld tid med leg og glædelig udforskning, og det er her Osmo har meget at byde på. 

Osmo’s Coding Starter Kit forvandler din tablet til et praktisk kodning eventyr. Den komplicerede verden af teknologi og vidundere præsenteres på en måde, der vækker nysgerrighed og glæde i børns hjerner. Coding Starter Kit er designet til 5-10-årige og hjælper med at opbygge kodningsevner i et alderstilpasset tempo med tre praktiske læringsspil. Børnene lærer at kode, når de forbinder farverige kodeblokke i den fysiske verden med eventyret på skærmen.

Med Coding Starter Kit kan dit barn udforske vigtige færdighed for det 21. århundrede og få et forspring med interaktiv STEM-læring. Opbygning af denne viden hjælper børn til at få succes i en stadig mere digital verden. Osmo fremmer kreativitet og problemløsningsfærdigheder undervejs. Eventyret kan startes i Coding Awbie, musikken skabes med Coding Jam, og avancerede færdigheder kommer på plads i Coding Duo. Yngre børn kan begynde med spil, der fokuserer på problemløsning, og gå videre til mere komplicerede koncepter som sekvensering og looping.

Få børn til at lære principperne for kodning med Osmo Coding Starter Kit. Lad dem overvinde hjernevrider, løse avancerede side om side puslespil, og lad dem samarbejder, mens de baner vej til succes. Hvem sagde, at det skulle være kedeligt at tilegne sig STEM-færdigheder!

Hvad er der i kassen?

31 Tangible Coding Block Set, 1 Osmo Base til iPad eller Amazon Kindle Fire, 3 Coding games, Stackable storage. 

For alle Osmo-produkterne kan du besøge: www.playosmo.com

Hvad er Osmo?
Osmos proprietær ‘Reflective AI’ teknologi tillader en iPad eller Amazon Fire tablet at “se” fysiske objekter foran den. Denne teknologi er den første af sin slags, der giver børn et tomt lærred til at udtrykke sig selv på og lære gennem praktisk leg. Virksomhedens fysiske-til-digitale oplevelser, tilgang til gennemtænkt design og den elegante, alderssvarende brug af teknologi, har hævet Osmos til Apple lignede status med en trofast følge blandt lærer og forældre.
Osmo blev grundlagt af forældre og tidligere Google-ingeniører for at skabe sjove og nærende lege oplevelser, som er designet specielt til at bringe flere praktiske muligheder for leg for både drenge og piger.
Coding Starter Kit pris er 999,95 DKK.
For mere information besøg: www.vendora.se

Om Osmo
Osmo er ved at bygge et univers af praktisk lege oplevelser, der udvikler børns sind ved ikke at sætte grænser til deres fantasier. Virksomheden bringer fysiske værktøjer med ind i den digitale verden. 

Tangible Play Inc. — forretningen bag Osmo mærket — blev grundlagt i 2013 af tidligere Google-ingeniører Pramod Sharma og Jerome Scholler. Osmo Play System kombinerer digital gameplay og fysisk interaktion til at skabe sjove og læringsrige legeoplevelser designet til alle børn. Dens univers spænder over tolv titler, herunder Super Studio, Coding Awbie, og Masterpiece, der henholdsvis underviser i kreativitet, datalogi, og tegnefærdigheder. Osmo har hovedkontor i Palo Alto, Californien. Vær’ med i legen på PlayOsmo.com. Osmo er del af BYJU’S – The Learning App.