10.5 C
Copenhagen
12 juni 2024

XGIMI Elfin runder milepælen med en million solgte enheder

Published:

XGIMI takker forbrugerne med en rabat på 15 % på Elfin

XGIMI, det førende mærke inden for intelligente projektorer, kan med stor glæde fortælle at de netop nu har rundet en million¹ Elfin projektorer. Elfin er designet til at gøre ethvert lille øjeblik større, og det gør den takket være “alt-i-et” produktkonceptet, som man også ser i andre XGIMI projektorer. Med en enkelt opsætning, brugervenlighed, fremragende opløsning, filmisk lyd og indbygget underholdning eliminerer Elfin de tidligere besværligheder ved traditionelle projektorer. Alt sammen i en kompakt tiltalende enhed. At nå milepælen på en million¹ er et unikt resultat, hvilket gør at XGIMI nu vil takke alle brugere verden over med 15% rabat på Elfin via deres officielle hjemmeside og Amazon fra i dag til og med den 15. maj.

Elfin’s slanke og kompakte design gør projektoren til en fremragende valg hvis man er førstegangs køber af en projektor. Man vil her vil et stilfuldt design, kombineret med Full HD billedkvalitet der levere skarpe detaljer helt op til et enormt 200″ lærred. Alt i alt en nem måde at forvandle ethvert rum til en strålende biograf. Desuden kræver Elfin ikke meget lys da projektoren har en værdi på 800 ANSI lumen² så giver godt billede i hvilket som helst hjem. På lydsiden er der indbygget Harman Kardon 3W-højttalere, som sikrer den bedste mulige indbygget lyd. Desuden er der tilgængelighed via det integrerede Android TV™, som giver adgang til over 5.000 apps, herunder Prime Video, HBO Max, Hulu og Disney+.

“Vi er meget glade for, at Elfin er blevet så godt modtaget af vores brugere. Ved udviklingen af Elfin har vi taget hensyn til kundernes behov, især med hensyn til forbindelserne og designet. Målet var at projicere alt det, du elsker, uanset hvor du er – så Elfin kan gøre hvert øjeblik i dit liv endnu større”, siger Tex Yang, Vice President for Global Business Unit.

Elfin’s minimalistiske design har allerede vundet utallige priser, herunder Red Dot Design Award, iF Design Award og VGP-prisen – også kendt som lyd branchens Oscar i den Japanske lyd industri.

¹ Det samlede antal solgte enheder omfatter alle projektorer i XGIMI-produktserien, som Elfin hører til.

² Produktets lysstyrkeværdier og mærker er genereret af XGIMI’s laboratorier og virksomhed.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img