16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Sony Xperia

Published:

Hurtig Sony Xperia V
Læg dig i overhalingsbanen. Stream flotte videoer. Hent applikationer lynhurtigt, og afspil dem uden afbrydelser. Ventetiden er ovre med Xperia Vs superhurtige nye Snapdragon S4 bobbeltkerne-processor på 1,5 GHz og hastigheden fra LTE.

Ingen bekymringer om vand
Du kan foretage opkald i den silende regn. Tjekke din mail, mens du laver mad. Din smarte, slanke og robuste Xperia V tager ikke skade af lidt vand. Ingen anden smartphone er lige så vandafvisende.

Den bedste musik – i Sony sound
Det originale er tilbage. Xperia V kommer med den nye “WALKMAN”-app. Fyld den med dine afspilningslister. Opret forbindelse til dine trådløse højttalere, find det rigtige nummer, og bare fyr op for det. Clear Audio + vælger automatisk de bedste indstillinger for lydkvalitet, så du kan høre din yndlingsmusik med imponerende klarhed.

Flot og stærk HD-mobil
Au revoir, tristesse – Få en livagtig oplevelse, når du ser dit indhold på Xperia V. Se tv-programmer og dine egne videoklip på det imponerende 4,3? HD Reality Display med Mobile BRAVIA® Engine 2. Denne forbedrede skærmteknologi optimerer automatisk dit indholds farver, skarphed og kontrast, så du får den bedste visningsoplevelse muligt. Hver gang.

Gem øjeblikket i Full HD
Den bedste spiller på dit hold fejrer det vindende mål. En gylden solnedgang, der rigeligt er flybilletten værd. Fasthold det hele med 1080p-video i Full HD. 13-Mpx-kameraet fra Sony har Exmor R og HDR, der hjælper dig med at tage de bedste billeder under alle lysforhold. Og den nye funktion Superior Auto vælger automatisk optimale indstillinger til dine billeder, så du altid opnår den bedste billedkvalitet. Derefter kan du genopleve de dejlige stunder – Med applikationen “Album” er det nemt at sortere, gennemse og dele dine fotos og videoer.

Del det hele på enhver skærm
Endelig hjemme. Tid til at slappe af med den nyeste storfilm? Applikationen “Film” downloader på magisk vis oplysninger om de film, du har downloadet eller indlæst, og du kan se dem i høj kvalitet. Eller du kan afspille dine egne videoer for dine venner. Vis dem på dit HDTV med et tryk på en knap. Hvis du bruger Screen Mirroring* eller et almindeligt HDMI-kabel med MHL-adapter**, behøver du slet ingen ledninger. Og med live streaming i fuld HD ser det indhold, der ser flot ud på din mobil, lige så flot ud på dit HD-tv.

Generelt omkring Xperia V og holdbarhed.
Sony Mobile Xperia V er både vand- og støvafvisende.
Er kun 8,5 mm tynd, har markedets skarpeste HD-skærm, og Sonys bedste mobilkamera til dato samt en superhurtig 4G internetforbindelse.
I Japan er certificeringer for fugt- og støv standard, hvor Sony Mobile tilbyder det i Europa på en lang række produkter.
4,3” HD Reality Display med Mobile BRAVIA Engine, der sikrer en knivskarp opløsning
13 MP fast-capture kamera med fuld HD video-optagelse
Den nyeste generation 1.5GHz dual core processor, som giver forlænget batterilevetid, hurtigere reaktionshastighed og ultraskarp grafik
LTE som giver de hurtigste data download-hastigheder (i markeder, hvor den nødvendige teknologi er til stede)
Simpel datadeling ved hjælp af NFC ’One-touch’
ClearAudio+ som giver den højeste lydkvalitet
PlayStation™-certificeret
Det højeste niveau af støv- og vandafvisning i en smartphone (IP55/57+) sikrer beskyttelse helt op til hvis man sænker telefonen ned til 1 meters dybde i 30 minutter
MHL connectivity, så man kan se indhold på større skærme uden at skulle bruge oplader
Kommer i farverne sort, pink og hvid

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img