12.6 C
Copenhagen
20 juli 2024

PlayStation Vita kåret som Årets Gadget 2012

Published:

Det blev Sony PlayStations håndholdte spillekonsol PS Vita, der løb med hovedprisen som Årets Gadget 2012, da elektronikbranchens bedste produkter i søndags blev kåret på Beep-messen.

Elektronik- og gadgetmessen Beep 2012 i Bellacenter sluttede i søndags med prisoverrækkelsen Best of Beep. I alt 14 priser skulle uddeles til årets bedste produkter, og det blev Sony PlayStations håndholdte spillekonsol PlayStation Vita, der løb med hovedprisen som Årets Gadget 2012.

”Vi er meget glade og stolte over at modtage prisen for Årets Gadget 2012. PS Vita giver dig den ultimative håndholdte underholdning, og prisen er et synligt bevis på, at det er noget, brugerne virkelig sætter pris på,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i Sony PlayStation Danmark.

Det er eksperter fra den danske mediebranche, der har nomineret produkterne til Best of Beep-priserne inden for en række forskellige kategorier. På messen har de tusindvis af besøgende så haft mulighed for selv at prøve produkterne og stemme på, hvilke de synes, skulle vinde.

PlayStation Vita blev lanceret i starten af 2012 og er markedets stærkeste håndholdte spillekonsol med features som en 5” OLED-skærm, bevægelsessensor, bagside-touchpad, front- og bagsidekamera, mikrofon og to analog-pinde.

PS Vita vandt prisen foran Googles tablet Nexus 7 og Apples MacBook Pro Retina.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img