20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Turtle Beachs prisbelønnede Stealth 600 Gen 2 MAX trådløse gaming headset til PlayStation er nu tilgængelig i Danmark

Published:

Gamere på PS5 og PS4 kan få Turtle Beachs anmelderroste Stealth 600 Gen 2 MAX til PlayStation og opleve medrivende trådløs 3D-lyd, langvarig 48+ timers batterilevetid og kompatibilitet med andre platforme

Den førende leverandør af tilbehør til gaming Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR) har i dag meddelt at Stealth 600 Gen 2 MAX gaming headsets til PlayStation nu er tilgængelig hos førende forhandlere i Danmark. Stealth 600 Gen 2 MAX til PlayStation tilføjer længere batterilevetid og udvidet kompatibilitet til de velkendte funktioner, som har gjort Turtle Beachs Stealth 600-serien af headsets til deres bedst sælgende produkt i årevis. Stealth 600 Gen 2 MAX til PlayStation fås i Sort, Midnight Red og Arctic Camo til 799,00 DKK.

“Vores Stealth 600 MAX-modeller til PlayStation giver gamere på PS5 og PS4 den førsteklasses lyd og komfort de ønsker, plus eksklusive Turtle Beach-lydfunktioner som Superhuman Hearing®, der giver dem en konkurrencemæssig fordel” siger Juergen Stark, formand og CEO, Turtle Beach Corporation.Stealth 600 Gen 2 MAX bruger 50 mm højttalere sammenlignet med 40 mm for de fleste konkurrenter i denne prisklasse. Og nu leverer Stealth 600 Gen 2 MAXden samme kraftfulde, forsinkelsesfrie trådløse lyd til Nintendo Switch og Windows-pc’er. Kombineret med en opgraderet batterilevetid forventer vi at Stealth 600-serien fortsat vil være førende i kategorien.”

Du kan få flere oplysninger om de nyeste Turtle Beach produkter og tilbehør på www.turtlebeach.com.  Husk at følge Turtle Beach på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook og YouTube.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img