13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Roccats nye trådløse Burst Pro Air PC gaming mus er nu tilgængelig i Danmark

Published:

Symmetrisk, trådløs, letvægt, responsiv, visuelt imponerende. ROCCAT’s Burst Pro Air PC Gaming mus giver gamere en konkurrencedygtig fordel

ROCCAT, Turtle Beach Corporation’s (Nasdaq: HEAR) prisvindende mærke inden for PC gaming udstyr, annoncerede i dag, at den nye trådløse PC-gamingmus Burst Pro Air nu er tilgængelig i Danmark. Burst Pro Air er symmetrisk, trådløs, let og visuelt imponerende med sin RGB-belysning og er fyldt med ROCCAT’s teknologi. Disse innovationer omfatter ROCCAT’s Stellar Wireless, som optimerer den trådløse signalstyrke og batterilevetid, Owl-Eye Optical 19K DPI-sensoren og de ekstremt hurtige og præcise Titan Optical Switches. Burst Pro Air har et genopladeligt batteri, der giver op til 100 timers gaming, og PC-gamere kan nyde op til fem timers gaming efter en opladning på kun 10 minutter.. Burst Pro Air’s revolutionerende gennemsigtige Bionic Shell-design vender også tilbage i den nye trådløse model, med forbedret ergonomi og flere LED lys end dens modstykke med ledning. Så nu får du en endnu mere medrivende RGB-belysningsoplevelse, når du bruger ROCCAT’s AIMO intelligente belysningsmotor. ROCCAT’s trådløse Burst Pro Air trådløse PC gaming mus er nu tilgængelig på www.roccat.com og kan findes hos udvalgte forhandlere i Danmark til den vejledende pris på 329.00 DKK.

“En trådløs version af vores Burst Pro-mus har været et af de mest efterspurgte produkter fra vores community, så vi er ekstremt glade for at lancere Burst Pro Air,” siger René Korte, ROCCATs grundlægger og General Manager for PC gaming udstyr hos Turtle Beach. “Burst Pro Air er den perfekte trådløse mus til FPS-fans, men behovet for trådløse produkter rækker naturligvis ud over gaming, og Burst Pro Air er en fantastisk tilføjelse til ethvert trådløst setup.

Ligesom den originale Burst Pro, er Burst Pro Air udstyret med ROCCAT’s førsteklasses komponenter for at levere uovertruffen komfort og ydeevne. Burst Pro Air er bygget og designet med hastighed og følsomhed i tankerne og er skabt til de højhastigheds og intense first-person PC-spil, hvor præcision og ydeevne er påkrævet. Burst Pro Airs hurtige og responsive Titan Optical Switches tilbyder en aktiveringshastighed på 0,2 ms og er dobbelt så hurtige og dobbelt så holdbare som standard mekaniske switches, hvilke garanterer op til 70 millioner klik. 

Burst Pro Air‘s elegante og stilfulde design har sit unikke vand og støvafvisende Bionic Shell, hvilket gør den lettere end den gennemsnitlige trådløse mus. Skallens honeycomb-struktur betyder, at Burst Pro Air kun vejer 81 g, mens den rummer fire LED-zoner, som drives af ROCCATs intelligente lysmotor AIMO. Burst Pro Air vil synkronisere sine 16,8 millioner farve flow muligheder med alle andre AIMO-kompatible produkter, hvilket giver en unik RGB lys tilpasnings oplevelse.

Burst Pro Air‘s trådløse tilslutning og batteriydelse styres af ROCCAT’s Stellar Wireless-teknologi, som konstant balancerer signalstyrke og batteriforbrug for optimal ydelse. PC-gamere har også valget mellem en trådløs 2,4 GHz-forbindelse i gaming-klasse med lav responstid eller en trådløs Bluetooth 5.2-forbindelse med mange anvendelsesmuligheder. Burst Pro Air leverer op til 100 timers trådløs ydeevne på en enkelt opladning for uafbrudt gameplay. Burst Pro Air‘s varmebehandlede rene PTFE-glidere er også en game changer. 

Burst Pro Air understøtter også NVIDIA Reflex Analyzer, som tilføjer et utal af funktioner. NVIDIA G-SYNC-skærme med Reflex har verdens første og eneste systemlatency-analysator, der registrerer klik fra gaming musen og måler den tid, det tager for de resulterende pixels (såsom muzzle flash fra våben) at ændre sig på skærmen. Når man bruger ROCCAT’s Burst Pro Air-mus sammen med en NVIDIA G-SYNC-skærm med Reflex, kan gamere måle og forbedre hele gaming oplevelsen optimalt.

Du kan få flere oplysninger om de nyeste Turtle Beach-produkter og -tilbehør på www.turtlebeach.com og du skal huske at følge Turtle Beach på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook og YouTube

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img