22 C
Copenhagen
19 juli 2024

B&O lancerer gamer hovedtelefoner

Published:

Nu er der godt nyt på vej til den kvalitetsbevidste gamer. Efter at have teaset længe er Bang & Olufsen klar til at bringe sin ekspertise inden for lyd og design med ind i gamingverdenen. I dag annoncerer de nemlig deres første gaming hovedtelefoner nogensinde: Beoplay Portal.

Med en vægt på blot 246 gram er Beoplay Portal blandt de letteste inden for trådløse hovedtelefoner og helt ideelle til mange timers underholdning. Hovedtelefonerne har teknologiske egenskaber som surround sound, virtuel boom-arm, adaptiv aktiv støjreduktion, transparancy mode og ikke mindst nem brugervenlighed. Beoplay Portal er altså kreeret til den moderne gamer, men foruden et æstetisk smukt design, fordybende lyd og gode materialer er de også designet til hverdagen – uanset om du vil game, se film eller lytte til musik.

“Beoplay Portal er de første af sin art: Trådløse hovedtelefoner, der kombinerer spilteknologi med Bang & Olufsens lyd, design og håndværk. Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken,” fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Udvalgte features:

– Vejer 246 gram

– Op til 12 timers spilletid med Xbox Wireless, Bluetooth og aktiv støjreduktion og op til 24 timer med Bluetooth og aktiv støjreduktion

– Adaptiv aktiv støjreduktion

– Transparency Mode

– Bluetooth 5.1

– Xbox Wireless

– Dolby Atmos til hovedtelefoner

– Multipoint

– Virtuel boom-arm

– 3 års garanti

Detaljeret og nuanceret lyd
Når det kommer til gaming, er lyd altafgørende. Derfor har Bang & Olufsens akustikere arbejdet intensitvt med at kreere en lydoplevelse, der leverer et imponerende højt niveau af detaljer og nuancer. Hovedtelefonerne har to specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter, der sikrer en præcis lyd. Den nye generation af ANC giver lytteren mulighed for at kunne fordybe sig og høre hver eneste detalje, selv i støjende omgivelser. Derudover har Beoplay Portal Dolby Atmos med surround sound, der løfter lydoplevelsen med ekstra dybde og struktur. Det gør både gaming-, film- og musikoplevelsen endnu mere realistisk.

Designet til Xbox & kompatibel med PC og mobile enheder
Beoplay Portal er udviklet som en del af samarbejdet med Xbox og forbindes problemfrit med Xbox Series X/S og og Xbox One-konsoller via Xbox Wireless protocol. Derudover er Beoplay Portal kompatibel med både PC og mobile enheder via Bluetooth 5.1, aptXTM Adaptive og USB-C. Du kan altså let tage dem med på farten.

Virtuel boom-arm
Frygt ej, at Beoplay Portal ikke har en fysisk bommikrofon. Beoplay Portal har nemlig en virtuel boom-arm, der gør det muligt for de indbyggede beamforming-mikrofoner at isolere og forstærke brugerens stemme og samtidig lukke af for baggrundsstøj. Dermed er du altid sikret krystalklare samtaler – uanset om du gamer og taler til dine holdkammerater eller taler i telefon med hovedtelefonerne på.

Opdateret Bang & Olufsen-app
I forbindelse med lanceringen af Beoplay Portal er Bang & Olufsen-appen opdateret, så den omfatter et Gaming Mode, hvor der er mulighed for at kunne indstille hovedtelefonerne, herunder med mikrofonoptimering og balance mellem spil og chat. Når du slutter hovedtelefonerne til Xbox Series X/S, Xbox One eller PC ved hjælp af en dongle eller USB-C, aktiveres spiltilstand automatisk, og når der oprettes forbindelse via Bluetooth, tilpasser funktionerne sig til traditionelle hovedtelefoners behov.

Beoplay Portal er tilgængelig fra d. 29. april 2021 i farven black anthracite hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 3.749 DKK.
BEMÆRK! Du kan allerede nu forudbestille Beoplay Portal på bang-olufsen.com.

I slut maj/start juni vil Beoplay Portal også være tilgængelig i farverne grey mist og navy.
Trådløs dongle sælges separat.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img