11.7 C
Copenhagen
24 september 2023

Orboot bringer augmented reality til Old-School globusser

Published:

Udforsk alle hjørnerne af verden og meget mere i efterårsferien med Orboot augmented reality globusser

Orboot fra PlayShifu er en banebrydende innovation, som bringer globusser til det 21-århundrede gennem brugen af augmented reality, hvor spændende epoker, kulturer, og endda planeter bringes til livs! Pioneren bag Orboot, PlayShifu, revolutionære den måde Generation Alpha leger og lærer på, ved at gøre skærmtid hands-on og lærerigt. Elsket lige højt på tværs af kloden af børn, forældre, pædagoger og lærer, omfatter Orboot tre forskellige globusser – Orboot Earth, Orboot Dinos, og Orboot Mars. Hver globus arbejder sammen med en ledsagende app, så børn kan få adgang til en verden af viden, låse op for tusindvis af facts, og spille spændende spil.


Orboot Earth
 udforsker vores planet gennem forbydende og interaktivt AR funktioner. Globussen tillader børn at udforske forskellige lande, og har over 400 verdens vidundere og 1000 facts om diverse dyreliv, monumenter, opfindelser, kulturer, madspecialiteter, og kort på tværs af planeten. Orboot Earth indeholder ikke politiske landegrænser og opmuntrer børn til at udforske hver region gennem landenes natur- og kulturarv.

Orboot Dinos tager børn med på en rejse for 60 millioner år siden til en forhistorisk klode. Når man scanner globussen med appen, bliver 50 dinosaurer bragt til live i 3D ved brug af AR. Fra spændende spil til over 500 utrolige facts, til at integrere med de bevægende og snakkende reptiler, hjælper hele oplevelsen børn med at styrke deres videnskabelige tankegang og sans for detaljer, mens de lærer om deres yndlings dinosauer.

Orboot Mars er en interplanetarisk rejse, der tager børn med til den røde planet. Den indeholder over 1000 facts om mars missionerne og rumfartøj. Børn kan lære om hver mission i detaljer – hvornår den var lanceret, udstyr ombord, opdagelser gjort, og meget mere. Det fantastiske AR lader børn udforske overfladen af mars og de fysiske træk planeten har, såsom fremtrædende strukturere, kratere, valleys, og bjerge.
Alle Orboot apps er regelmæssigt opdateret med nyt indhold, funktioner og spil. Orboot appen understøttes på flere forskellige sprog, og Orboot Dinos and Orboot Mars globusser er tilgængelig på dansk. Orboot Earth vil også være tilgængelig på dansk i starten af November 2021. Legetøjssortimentet bygger en grundviden, mens den udvikler de kognitive og sproglige evner. De mange spil globusserne tilbyder, hjælper de børn med at udvikle deres problemløsningsevner. Alt i alt er Orboot en dynamisk, interdisciplinary læringsværktøj, der dækker over leg og læring i både skolen og hjemmet.

Designet til børn i alderen 4 år og op, sælges hver Orboot globus for 449,00 DKK og kan købes hos Av-Cables ApS, Bog & Ide, Legeakademiet, Elgiganten, Fætter BR, Bilka and Power. Orboot apps er kompatibel med en bred vifte af iOS og Android tablets og smartphones (ingen in-app køb, virker også uden internetadgang).

For mere information om PlayShifu og for at holde dig ajour med virksomhedens nyheder og produktlanceringer besøg PlayShifu.com og følg PlayShifu på Instagram, Facebook, og Twitter. Supplerende produkt information, billeder, videoer og mere meget kan findes i den digitale medie kit

Om PlayShifu:
PlayShifu er en førende legetøjsvirksomhed inden for læring og udvikling for yngre børn, der tilbyder en variation af forbydende og lærerigt legetøj, som forbinder den fysiske og digitale verdener. Legeoplevelsen er specielt designet for børn i alderen fra 4 år og op til 12 år, og bygge de fundamentale evner op, STEAM-færdigheder gennem leg. Grundlagt i 2016 af Dinesh Advani og Vivek Goyal efter de så et behov for at give meningsfulde phygital lege oplevelser for deres børn, er PlayShifu nu elsket i hele verden for deres produktserier – Orboot, Plugo, og Tacto. Med kontorer i USA og Indien, PlayShifu produkter er tilgængelig i 35 lande.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img