20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

ROCCAT – Kone Pure Color ude nu i Norden

Published:

ROCCAT annoncerer i dag tilgængeligheden af ??Inferno Orange, Polar blå og Hellfire Red variationer af limited edition Kone Pure Color.
Ligesom den oprindelige Kone Pure, træk Color edition en high-end 8.200 DPI Pro-Aim R3 lasersensor og høj kvalitet Omron ® switche. Med funktioner som Easy-Shift [+] ™, Easy-sigte og ROCCAT Talk ®, Kone Pure Color er et magtfuldt våben i hænderne på spillerne kæmper for point-striber, baner og baser. Det er en af ??en række limited edition produkter, som vil blive frigivet i løbet af 2013, som markerer “Year of the Kone” – fejrer fem års jubilæum for Kone serien.
Phantom White variation af musen vil blive frigivet senere på året, samt andre limited edition produkter.

ROCCAT Kone – Udviklingen i et Gaming Mouse
Den oprindelige Kone var det første produkt ROCCAT ™ udviklet i 2008. CEO og grundlægger René Korte, mindes ved begyndelsen dage af ROCCAT ™: “Tidligt om, jeg var involveret i professionel gaming scene. Så var jeg klar over de mange professionelle spillere, der var utilfredse med deres gaming udstyr. Siden da har vores overordnede mission har været at opbygge høj kvalitet periferiudstyr, der opfylder behovene hos alle ambitiøse spillere. ”
5 år senere, er kendt for sin kraftfulde præstation, at Kone serien er en af de mest succesfulde gaming udstyr i verden. Selvom Kone serien har sat nye standarder for gaming mus, vil udviklingen fortsætte, frigive mere særudgaver at se ud for i 2013!

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img