-1.6 C
Copenhagen
3 december 2023

Nu er Plentypede ude på Steam til PC – Lad ikke Urcash og hans tropper komme forbi forposten!

Published:

Favour Toys Studios’ debutspil er nu tilgængeligt på PC og senere i år på mobilen til GooglePlay og Itunes – Menneskehedens fred og sikkerhed er i dine hænder!

Plentypede er et 2,5D Third Person Shooter-spil. Spilleren skal holde stand mod fjenden, der forsøger at nå portalerne for enden af linjen.

Ved første øjekast ser Plentypede simpelt ud, men tag ikke fejl, det handler om timing og om at være opmærksom. De strategiske elementer består i at vælge de rigtige opgraderinger, der passer til din spillestil, og genlade din kanon på det rigtige tidspunkt. Plentypede kan også være godt til at forbedre motorikken og evnen til at analysere problemer på kort tid.

“Det er en udfordring at lave et spil selv for første gang, og man aner ikke, om det er lykkedes, før spillerne selv kan opleve spillet. Dette er starten på flere spil under udvikling. Vi er så glade for, at vi endelig kan lancere spillet, og det føles specielt. Holdet har gjort et fantastisk stykke arbejde!” siger Alex de Vries, producer hos Favour Toys Studios.

Plentypede er et hollandsk inspireret arkadespil, hvor det er vigtigt at bruge den rigtige strategi. Det indeholder forskellige niveauer, våben og færdigheder.

Plentypede vil være tilgængelig i SteamStore kl. 18 dansk tid, den 17. februar på https://store.steampowered.com/app/1831850/Plentypede/ 

Follow @FavourStudios and visit favourtoysstudios.com for more news.

Om Favour Toys Studios
Passionen for spil fortsætter efter mere end 30 år i spildistributionsbranchen for førende udgivere og studier i hele verden. Favour Toys Studios er et søsterselskab i virksomheden 4TuneGames BV, et succesfuldt distributionsselskab, der udnytter en gruppe af virksomheder i flere regioner over hele verden. Hvert selskab fokuserer på markedsføring, salg og PR og med den nye søster på udvikling af spil. Grupperne har rettighederne til DigitumGames (aktiv i LATAM med salg, markedsføring og egne spilcentre), Favour Toys, Favour Games, Favour Toys Studios, Brizamila Entertainment, AtacadoGames digital, Anoman Studios. Favour Toys Studios udvikler spil til flere forskellige platforme.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img