16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Master & Dynamic bringer lækkert design og materialer på markedet med trådløst headset

Published:

Siden lanceringen i 2014 har New York City lydvirksomheden Master & Dynamic fokuseret på at tilbyde smukke lydprodukter på markedet. I dag offentliggører Master & Dynamic stolt et nyt trådløst headset med udgivelsen af ??MW07 True Wireless Earphones. Tilgængelig i fire indledende farver; Tortoiseshell, Steel Blue, Grey Terrazzo og Matte Black, hvert par MW07 er ledsaget af et elegant ladekasse af rustfrit stål. Med premium materialer som håndlavet acetat og rustfrit stål samt 10 mm berylliumdrivere viser MW07, at højteknologi også kan være højt design. To patentanmeldte teknologier sikrer den bedste Bluetooth 4.2-forbindelse, overlegen komfort og personlig pasform. Dette er alle opnået i en slank, tæt på øreformfaktoren.


 
Som med alle Master & Dynamic produkter er materialerne til MW07 blevet omhyggeligt kurateret. Håndlavet acetat, der er skabt gennem et hædret håndværk fra 1800-tallet og meget udbredt i luksus solbriller og briller, gør det muligt for hver enkelt øretelefon at være unik iøjnefaldende, let og utrolig slidstærkt. PVD-belagt rustfrit stål anvendes til både de akustiske kabinetter, der rummer dynamiske 10 mm berylliumdrivere til produktion af Master & Dynamic’s signaturlyd samt kontrolknapperne på hver øretelefon, der giver en elegant brugergrænseflade.

Brugerdefinerede 10 mm berylliumdrivere, et metal, der traditionelt kun anvendes i hi-fi-produkter, giver enestående akustik og giver en rig og varm ekspansiv lyd. Optiske sensorer registrerer in-ear placering, så lyden både afspilles og pauses, når øretelefonerne placeres i og fjernes fra brugerens ører. En innovativ aftagelig silikone “fit wing”, som leveres i to størrelser, sammen med fem øre tip størrelser, sikre, at øretelefonerne kan være komfortabelt og sikkert monteret på ethvert øre. Placering af MW07 i øret er bemærkelsesværdigt let, og kræver simpelthen en-gestus placering fra sag til øre.
 
“Vores mål er at tilbyde det bedste af både overlegen lyd og sofistikeret design til vores kunder,” sagde Master & Dynamics grundlægger og administrerende direktør Jonathan Levine. “Med lanceringen af ??MW07 har vi ikke kun forbedret brugeroplevelsen, men vi har valgt premium materialer til at sætte rigtige trådløse øretelefoner ind i ukendt område.”

For yderligere at blande form og funktion er MW07 True Wireless Earphones også i spidsen for mobilitet, hvilket giver op til 14 timers løbende lytning. Øretelefonerne har selv 3,5 timers batterilevetid, når de er fuldt opladede, mens den elegante håndpolerede rustfri stål opladetaske rummer yderligere 10,5 timers lyttetid og kan oplades til 50% på bare 15 minutter via USB-C-kabel, gør MW07 til det ultimative rejse- og kommunikationsværktøj.

Vejl. salgspris: 2.399 kr.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img