21.6 C
Copenhagen
19 maj 2024

Turtle Beach præsenterer næste generation af trådløse gaming-headset til Xbox og PlayStation

Published:

Turtle Beach præsenterer næste generation af trådløse gaming-headset til Xbox og PlayStation

I dag har en af de absolutte største producenter af gaming headset og audio accessory brands Turtle Beach (NASDAQ: HEAR) annonceret den næste generation af deres bedst sælgende trådløse gaming headsets.  Stealth 700 Gen 2 og Stealth 600 Gen 2 er den næste generation af de højt roste Stealth 700 og Stealth 600 headsets, og vil tage de ellers bedst sælgende produkter til nye højder, med en masse forbedringer, som vil give følelsen af mere premium i form af slankere look, kraftfuld game sound, clear chat gennem en forbedret flip-to-mute mikrofon der problemfrit nu kan integreres i høretelefonen, samt forbedret komfort tilpasset til flere timers brug. Prisen bliver den samme som første generation, så en masse nye forbedringer til den samme attraktive pris af henholdsvis 1.199 DKK og 799 DKK. Turtle Beach’s nye Stealth 600 Gen 2 trådløse gaming headset til PS4™ og PS5™ vil være at finde i forretningerne samt www.turtlebeach.com fra denne kommende weekend.
Hermed en oversigt over de nye produkter: 
  • Stealth 600 Gen 2 – Fås i sort og hvid udgave til PS4 og PS5 og kan købes fra 16. august 2020.
  • Stealth 600 Gen 2 – Fås i sort og hvid udgave til Xbox One og Xbox Series X følger derefter 1. september 2020.
  • Stealth 700 Gen 2 – Fås i sort til Xbox One og Xbox Series X. fås også i sort til PS4 og PS5 og begge fås fra 20. september 2020
“Med Stealth 700 og 600 Gen 2 trådløse gaming headsets leverer vi et forbløffende niveau af lydkvalitet, komfort samt features der løfter disse allerede bedst sælgende produkter til nye højder” udtaler Juergen Stark, CEO, Turtle Beach. “Vi forventer fuldt ud af de fortsætter med at være de bedste på markedet, da Stealth 700 Gen 2 yder den ultimative premium trådløse lydoplevelse, der både lyder og ser fantastisk ud og leverer alt en gamer kan ønske sig.”
“2020 fortsætter med at være et historisk år for spilindustrien og spændingen fortsætter mens vi nærmer os foråret med en række AAA spiludgivelser samt next generation konsoller lige om hjørnet, hvilket vi også tror vil lede til yderligere succes for vores Stealth 700 og 600 serie headsets.”
Stealth 700 og 600 Gen 2 blev skabt til at videreføre arven fra de to bedst sælgende produkter i deres prisklasse, siden udgivelsen i 2017. Gen 2 versionerne leverer endnu engang den perfekte kombination af avanceret og problemfri trådløs forbindelse, Precision Game Audio, en ultra-clear chat og komfort uden sidestykke. Se samtlige detaljer for Turtle Beach’s Stealth 700 Gen 2 og Stealth 600 Gen 2 herunder:
Stealth 700 Gen 2
Den spritnye Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 tilbyder en række opdateringer inklusiv opgraderet performance, komfort og styling. Lyden på Stealth 700 Gen 2 er tunet og forfinet til at levere endnu flere detaljer, der giver spilleren mulighed for at høre endnu mere klart og præcist. En større high-sensitivity flip-to-mute mikrofon med forbedret chat mulighed. Nye Aerofit™ nedkølende gel-infused memory foam ørepuder, surround opgraderede 50mm Nanoclear™ højtalere og et ombygget metalforstærket hovedbøjle, der yder mere holdbarhed og komfort. Batteriet er opgraderet til en levetid på 20 timer. Mulighed for at kan bruge Bluetooth® til at forbinde den helt nye Turtle Beach Audio Hub app, så man nemt kan indstille lyden og programmere headsettets muligheder, samtidig med at man kan lytte til musik eller tage opkald på sin mobil, mens man spiller. Xbox fans kan endnu engang benytte sig af Xbox trådløse teknologi der automatisk forbinder headsettet direkte til konsollen, mens trådløst game og chat på PS4 og PS5 håndteres gennem den inkluderede USB transmitter.
Stealth 600 Gen 2
Opgraderingerne til Stealth 600 Gen 2 inkluderer også omhyggeligt raffineret lyd så man kan høre mere detaljeret,  såvel som en high-sensitivity flip-to-mute mikrofon der yder forbedret chat clarity. Stealth 600 Gen 2’s hovedbøjle og design er blevet forstærket til større holdbarhed og bløde, brillevenlige ørepuder yder behagelig komfort mens raffinerede 50mm højtalere producerer fordybende lyd i høj kvalitet. En brugervenlig audio preset knap på headsettet tillader nem adgang til justering af lyden og gør at man trygt kan stole på Turtle Beach’s eksklusive Superhuman Hearing® der giver ekstra fordele med hensyn til lyden i spil. Sidst men ikke mindst, etablering af forbindelse til Xbox er stadig ligeså nemt som altid, ved hjælp af Xbox trådløs teknologi, så gamers kan forbinde til deres Xbox men et enkelt tryk på en knap, mens trådløst spil og chat på PS4 og PS5 håndteres via den inkluderede USB transmitter.
For yderligere information om Turtle Beach’s Stealth 700 Gen 2 og Stealth 600 Gen 2 trådløse gaming headsets til Xbox One, Xbox Series X, PS4, og PS5, såvel som de seneste Turtle Beach produkter og accessories, besøg www.turtlebeach.com

Husk at følge Turtle Beach på Facebook, Twitter og Instagram.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img