9 C
Copenhagen
15 april 2024

Hugo er et hit igen !

Published:

Vores allesammens TV-skærmtrold Hugo blev, efter sin succesfulde lancering i Danmark for 6 uger siden, lanceret internationalt i fredags.
Blot 3 dage senere ligger HUGO nr. 1 i lande som Tyskland, Østrig, Finland, Norge, Thailand, Chile, Tyrkiet, Polen.
Herudover ligger HUGO i top-10 i Argentina, Spanien m.fl.

Hugo er tilbage! Den berømte trold er tilbage i minen! Danmarks mest kendte skærmtrold Hugo indtog i 90’erne danske og udenlandske TV skærme med storm. Han blev globalt kendt i mere end 40 lande og nu erobrer Hugo igen hele verden, denne gang på Iphone, Ipad, Android m.v.

PR-ansvarlig Søren Kokbøl fra KREA Medie udtaler, ”Ganske vist var der forventninger til at det første spil med Hugo til smartdevices ville klare sig godt, men vi havde ikke forventet at Hugo blot efter 3 dage ville indtage 1. pladsen i så store og vigtige markeder som Tyskland, Østrig, Finland, Norge, Thailand, Tyrkiet, Chile, Argentina, Polen, Spanien m.fl.” Søren forsætter: ”Vi må indrømme at vi nedtonede vores forventninger en hel del, da det viste sig at mange nye store udenlandske spil blev lanceret globalt samme dag som Hugo. Vi havde ikke set det komme, men her 3 dage senere er det jo ret stort at opleve at store udenlandske spil produktioner må opgive kampen overfor Hugo. Det giver os troen på at Hugo igen vil have en stor fremtid foran sig, ikke bare i Danmark, men globalt.”

Dette bekræftes også af brugerne over hele verden som mailer os at de vil have flere Hugo spil. Med andre ord så er der noget som tyder på at lige så episk Hugo var i 90’erne som interaktivt TV, lige så populært og legendarisk kan Hugo blive på smartphones og tablets som ikke mindst Ipad’en. Vi glæder os allerede til at lancere flere Hugo spil i 2012, slutter Søren Kokbøl.

Vidste du at Hugo:

· Var et af verdens første interaktive telefonspil

· Har mere end 1,2 millioner fans fordelt på Facebook

· Har vundet priser som ”Bedste TV-underholdning” i mere end 8 lande

Om Hugo Retro Mania
Hjælp Hugo med at klare sig i minen. Hugo er på sit livs opgave da han skal samle guld, diamanter og rubiner. Samtidig skal Hugo kæmpe mod den onde heks Afskylia, den farlige krokodille Don Croco og masser af klamme edderkopper. Hugo må undgå at træde på dynamitstænger, vildfarne minevogne, pludselige stenskred, farlige faldgruber og meget mere. Hugo Retro Mania er et vanvittigt spændende high-score spil, hvor du kan konkurrere mod dine venners high-score. Se hvem der kan føre Hugo længst ind i minen. www.hugo-net.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img