17.3 C
Copenhagen
23 maj 2024

Roccat annoncerer Vulcan II Mini tastaturet

Published:

ROCCATs Vulcan II Mini Keyboard giver debut til verdens første Dual LED Smart Keys og TITAN II optiske switches

ROCCAT, Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) prisvindende brand til gaming udstyr, har løftet sløret for det helt nye Vulcan II Mini Optical-Mechanical PC Gaming Keyboard. Det seneste nyhed til Vulcan serien, Vulcan II Mini, fremmer ROCCATs udvikling indenfor tastaturer med banebrydende funktioner, herunder verdens første Dual LED Smart Keys og forbedrede TITAN II optiske kontakter. Med kun 65% af størrelsen af et standardtastatur bevarer Vulcan II Mini stadig piletasterne og giver rigelig plads til brede, fejende musebevægelser, ofte nødvendige for at vinde i hurtige spil, hvilket gør den til den idéelle tilføjelse til enhver gamer.

Vulcan II Mini er verdens første tastatur med Dual LED Smart Key-teknologi. Gamere kan føle sig trygge med 30 multifunktions-smart-taster med dobbelte LED’er, der giver en gamer mulighed for et bedre bedre overblik, når flere funktioner er aktiveret. Smart-tasterne kombineres med ROCCATs EasyShift [+]-funktionalitet, hvor brugere kan programmere andre funktioner, hvilket gør det muligt for minitastaturet at bibeholde funktionaliteten af et tastatur i fuld størrelse.

Desuden har Vulcan II Mini ROCCATs nye TITAN II optiske kontakter, som er en udvikling af mærkets originale kontaker. De forbedrede TITAN II optiske kontakter leverer den samme lynhurtige respons og 100 millioner tastetryks holdbarhed. Vulcan II Minis TITAN II optiske røde/lineære switche er designet med en jævn og øjeblikkelig aktivering, perfekt til konkurrenceprægede spil, der kræver hastighed, præcision og hurtige tastetryk.

Vulcan II MINI kan forudbestilles på www.roccat.com og udvalgte forhandlere i Danmark til 1199 DKK og lanceres den 29. september 2022.

Vi var klar over, at vi skabte noget helt særligt med det originale Vulcan. Vores community og kritikere har været passionerede fans af serien lige siden, og nu er det tid til det næste skridt,” udtaler René Korte, ROCCAT-stifter og General Manager for PC Peripherals hos Turtle Beach. “Vulcan II Mini er lille i størrelse og stor på innovation. En anden fordel for størrelsen på 65% er, at med de ekstra fem taster er Vulcan II Mini fantastisk til folk, der ønsker at bruge deres tid på at arbejde, skabe og spille fra samme opsætning. Jeg tror på, at Vulcan II Mini vil sætte en ny standard for, hvad gamere kan forvente i mindre mini-PC-gaming-tastaturer fremadrettet.

Gamere som bruger Vulcan II Mini kan gemme op til fem profiler med tilpasset RGB-belysning, omfordeling af nøgletaster og meget mere. Vulcan II Minis bagplade i aluminium sætter scenen for ROCCATs AIMO RGB-lysteknologi, som producerer levende lys lige ud af æsken og kan synkroniseres med andre kompatible AIMO-aktiverede produkter. Vulcan II Mini har dobbelt RGB-belysnings opdateringshastighed, hvilket producerer jævne og levende effekter som tager oplevelsen til næste niveau. Det aftagelige USB-C-kabel gør det nemt at tage Vulcan II Mini med på farten og tilbyder endnu en mulighed for personlig tilpasning. ROCCATs Vulcan II Mini kommer i Ash Black eller Arctic White, og PC-spillere kan sætte deres eget personlige præg med tredjeparts krydsformede mount keycaps eller udstyre farverige brugerdefinerede USB-C-kabler (sælges separat).

For mere information om de seneste ROCCAT PC gaming produkter og accessories, besøg ROCCAT.com og følg ROCCAT påTwitter, Instagram, Facebook, og YouTube

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img