17.7 C
Copenhagen
18 juni 2024

Gamedev Fund lanceres for at yde finansiering til indie-spiludviklere

Published:

Gamedev Fund er en investeringsfond under udvikling, der har til formål at hjælpe talentfulde hold med at udvikle deres spil

Gamedev Fund er nu klar til at modtage ansøgninger om finansiering fra udviklerhold på tværs af EU-lande. Investeringsfonden er opstartet for at bidrage til succesen med lovende premium PC- og konsolspil.
Gamedev Fund er et resultat af veteraner fra spilindustriens ønske om at give tilbage til samfundet. Det, vi har bemærket er, at du efter mange års erfaring i branchen begynder at have denne iboende drivkraft til at dele din viden og hjælpe andre til at få succes. Vi kan relatere til spiludviklere, vi forstår deres behov, og hvordan det føles at være i en grundlæggers sko. Vi ved, hvor udfordrende det er at skaffe finansiering til dit indie-spil, det er derfor, vi gik sammen og samlede midlerne ind for at støtte så mange hold derude, der ønsker at udvikle deres spil – siger Vytautas Dobilas, medstifter af Gamedev Fund.
Udover at yde finansiering til premium indie-PC/konsolspil, har Gamedev Fund en voksende pulje af mentorer, som er ivrige efter at dele råd og give anvisninger for vellykket spiludvikling og -lancering. Holdet søger proaktivt at udvide deres netværk af rådgivere, venturekapitalister og udgivere for at matche spiludviklerteams med relevante personer i branchen, som kan hjælpe dem med at få succes.

Spiludviklerhold, der har en demo ved hånden, er velkomne til at ansøge her:
https://gamedevfund.vc/#apply

Om Gamedev Fund
Gamedev-fonden forener en række fagfolk med forskellige kompetencer inden for videospilindustrien. Teamet består af spiludviklere, forretningsfolk og mentorer inden for forskellige områder. Gamedev Fund stammer fra de baltiske og nordiske regioner og er åbne for spiludviklerteams fra alle EU-lande. Virksomheden er i konstant vækst af sin investeringsfond og sit netværk af mentorer og partnere rundt om i verden.

Mere information på Gamedev Fund-webstedet: https://gamedevfund.vc/
Følg Gamedev Fund på LinkedIn, Twitter og Facebook.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img