20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

ROCCAT afslører i dag den helt nye Burst Pro PC Gaming Mus med Titan Optical Switch!

Published:

ROCCAT afslørede i dag den helt nye Burst Pro PC-gaming mus. Burst Pro er ROCCATs første mus, der debuterer med Titan Optical Switch-teknologi, ligesom de nyligt annoncerede Vulcan Pro- og TKL Pro-keyboard fra ROCCAT.  Den nye Titan Optical Switch-teknologi giver PC-spillere en konkurrencemæssig fordel ved at levere super præcision, lynhurtig reaktionsevne samt en væsentligt bedre holdbarhed – tre faktorer som giver dig en bedre konkurrencemæssig fordel, når vi taler gaming. Burst Pro er designet med en ny symmetrisk og ergonomisk form og med en ny belægning der holder vægten nede til en ekstremt lav vægt på kun 68 gram. Selvom at Burst Pro er en letvægter, har musen indbygget ROCCATs AIMO intelligente belysning i en opdateret version, så alt er bedre end før set. ROCCATs Burst Pro PC-mus er også den første, der har fået varmebehandlede glides samt et PhantomFlexTM-kabel, der gør at kablet til musen glider bedre på enhver form for musemåtte.

 

Når det kommer til PC-spil, er hastighed en ekstremt vigtig faktor og med Titan Optical Switch teknologien leveres en hurtigere responsrate på grund af den ultrapræcise lys baserede præcision og derudover har du nu en længere samlet levetid på hele 100 millioner klik. For at levere den bedst mulige ydeevne har Burst Pro også ROCCATs Owl-Eye Optical Sensor, der kan justeres op til 16.000 DPI.

 

Burst Pro fås i Ash Black og Arctic White, begge med behandling af ROCCATs performance coating, der gør at musen vil modstå snavs og fingeraftryk. ROCCAT har også fokus på musens sidegreb, som med en kombination af belægning samt struktur, giver det perfekte greb.

 

Burst Pro vil være tilgængelig i de danske forretninger fra den 30. oktober til en anbefalet markedspris på 499,00 DKK.

 

Ud over Burst Pro har ROCCAT også udviklet The Burst Core-gaming mus, som har en 8.500 DPI PMW3330 PixArt-sensor og en solid overfladebelægning. Burst Core lanceres den 16. november og vil have en pris på ca. 249,00 DKK.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img