16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Fremtidens flightstick er landet – Turtle Beachs VelocityOne er nu tilgængelig i Danmark

Published:

Turtle Beachs ekspertise inden for controller design og brugen af nyeste teknologi er med til at sikre, at VelocityOne Flightstick vil ligge under juletræet i år

Turtle Beach Corporation har netop lanceret deres helt nye og meget ventede Turtle Beach®VelocityOne™ Flightstick. VelocityOne Flightstick er designet til Xbox Series X|S, Xbox One samt Windows-pc’er og er fremtidens flightstick. Uanset om du er til luftkampe eller til ture i det ydre rum, så er VelocityOne Flightstick et joystick, der er designet til alle former for flyvning. VelocityOne giver en medrivende og præcis kontrol, så du let kan navigere i de bedste flysimulatorer på markedet.

VelocityOne Flightstick har hele otte kontrolakser, herunder kontaktløse hall-effekt-sensorer på de vigtigste X&Y akser – det giver præcis kontrol, mens to multifunktionshåndtag betjener fremdriften og justeringen af styrefladerne. Med VelocityOne Flightsticks præcise nano trim-hjul er der mulighed for at finjustere højden. Et OLED Flight Management Display gør det nemt at foretage ændringer. Turtle Beachs VelocityOne Flightstick giver gamere på Xbox og Windows pc’er et væld af muligheder med hele 27 programmerbare knapper, en hurtig affyrings udløser, et integreret trackpad og Bluetooth-tilslutning til den tilhørende app.

VelocityOne Flightstick er nu tilgængelig hos www.turtlebeach.com og førende forhandlere i Danmark til 999,00 DKK.

“VelocityOne Flightstick giver sim-gamere et sug i maven med dens moderne controller oplevelse og er klar til nutidens og morgendagens AAA flysimulatorer” siger Juergen Stark, bestyrelsesformand og administrerende direktør, Turtle Beach Corporation. “VelocityOne Flightstick er perfekt til fans af Microsoft Flight Simulator 2020, X-Plane, Elite Dangerous, War Thunder, Star Citizen, Everspace og Star Wars flyspil – uanset om du ønsker at flyve afslappet gennem grønne dale eller snuppe en tur i rummet. Med VelocityOne Flightstick kan flysimulator fans flyve trygt i vished om at controlleren i deres hænder leverer overlegen ydeevne.”

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img