19 C
Copenhagen
18 juni 2024

XGIMI, der er førende inden for højteknologi, er dit go to mærke inden for næste generation af dedikerede projektorer til hjemmet

Published:

Der er en gyldig grund til at købe en af de bedste 4K-projektorer på markedet, da det giver din hjemmeunderholdning et øjeblikkeligt løft i form af en nem opgradering. Projektorer tilbyder en god løsning for dem, der ønsker en imponerende og medrivende hjemmebiografoplevelse, som de kan nyde til en film eller sportsbegivenhed med familie og venner. Folk er i stigende grad på udkig efter særligt smarte LED-projektorer til at erstatte de massive tv-skærme. XGIMI, en højteknologisk leder inden for projektionsområdet, lancerede i 2021 sin HORIZON Pro-flagskibsprojektor og ultralet Halo+ FHD bærbar projektor i 2021. 

Innovationen af projektorer har udviklet sig, og efterspørgslen er gået fra primært at blive brugt i mere officielle sammenhænge til at blive flyttet ind i hjemmet i hverdagen. XGIMI leverer overlegen pålidelighed og kvalitet til hjemmet. Ud over den fremragende kvalitet er Halo+ designet med henblik på at gøre en projektor lige så kompetent i hjemmet som på farten. Det er muligt at tage filmaftenen eller opsætningen til sportsbegivenheder med dig, når du besøger venner eller endda udendørs, med Halo+’s stærke indbyggede batteri og geniale design. XGIMI leverer igen den bedste teknologi til at lave den mest kraftfulde, bærbare projektor, der er nem at bruge for begyndere og samtidig opfylder behovene hos de mest skarpsindige teknofile.

Som prikken over i’et behøver du ikke at bekymre dig om besværet med at opsætte eller installere XGIMI’s projektor. Det er gjort så ubesværet, at du blot skal sætte projektoren i stikket og tænde den. Smarte funktioner, praktiske indbyggede muligheder og nemme justeringer gør opsætningen af oplevelsen gnidningsløs: Du er klar til at nyde på ingen tid. Du kan finde tips til at omdanne dit hjem til en biograf med XGIMI-projektorer her.

Halo+ FHD Smart Projector Funktioner

  • Full HD 1080p-billedopløsning med 900 ANSI-lumens lysstyrke

  • 2 timers spilletid med indbygget batteri

  • Intelligent Screen Adaption Technology fokuserer øjeblikkeligt og finder en optimal skærmstørrelse, mens du undgår forhindringer som lyskontakter eller billedrammer

  • Harman Kardon-højttalere giver en kraftfuld og levende biograflignende lydoplevelse, DTS- og Dolby-aktiveret

  • Android TV-brugergrænseflade for øjeblikkelig adgang til dine yndlingsapps og indhold, der er synkroniseret på tværs af dine enheder

HORIZON Pro True 4K Home Projector Funktioner

  • Ægte 4K-teknologi: Indret ethvert rum med betagende 4K UHD, der vises enormt flot på en 300″ skærm.

  • Lysstærke 2200 ANSI Lumens: Ultrahøj lysstyrke projektion, der leverer utroligt skarpe og detaljerede billeder på alle tider af døgnet.

  • Kraftig lyd: Dobbelt 8W indbyggede Harman Kardon-højttalere leverer filmiske lydeffekter uden brug af eksterne soundbars.

  • ISA-teknologi: Skærmjustering, automatisk keystone, intelligent forhindringsundgåelse og automatisk fokus sikrer, at din visningsoplevelse går uforstyrret.

  • Android TV 10.0: Uendelig underholdning fra populære streaming-apps som Hulu, Prime Video og Disney+ er lige ved hånden.

OM XGIMI
XGIM har tillid til mere end 1,5 millioner brugere på verdensplan og designer og fremstiller højtydende multifunktionelle smartprojektorer og laser-tv’er med høj ydeevne.

XGIMI er fast besluttet på at revolutionere seernes audiovisuelle oplevelse og stræber efter at levere de bedste storskærmsprojektionsprodukter til den bedste værdi globalt og skabe enestående hjemmebiografer, som alle familier kan nyde.

XGIMI gentænker området for hjemme- og udendørs projektorer ved at sikre den bedste brugeroplevelse gennem ydeevne og intuition. XGIMl-projektorerne er udviklet til at komplimentere enhver boligindretning, og de er problemfri at opsætte og har et æstetisk tiltalende design. Denne brugerorienterede holdning har hjulpet XGIMI til at vinde 43 internationale priser, såsom EISA Best Buy Projector Award, CES Best Innovation Award, VGP Awards, iF Design Awards, Red Dot Design Award og Good Design Award. Men XGIMI er ikke færdig endnu. Gennem dedikation og konsekvens stræber de efter at blive en global markedsleder, der er rangeret som nr. 1 på verdensplan inden for projektionsteknologiBesøg XGIMI’s officielle websted for at få flere oplysninger: https://global.xgimi.com/.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img