16.3 C
Copenhagen
20 maj 2024

Det mangfoldige danske Arcadia Fallen, hvor dine valg former din figurs personlighed, udgives i hele verden i aften!

Published:

Galdra Studios’ første visuelle roman, Arcadia Fallen, er nu tilgængelig på pc og kommer til Nintendo Switch™ i 2021.

Fordyb dig i denne smukke rollespils oplevelse, der kombinerer smuk japansk-inspireret anime-æstetik med fortryllende skandinavisk historiefortælling for at fortælle en historie, hvor du opfordres til at finde din egen vej.

Du spiller rollen som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig bliver de pludselig trukket ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og de må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undgå deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

“Det har været utroligt svært at lave et spil, der handler om intimitet, og man kan ikke vide, om det er lykkedes, før spillerne selv kan opleve spillet. Modtagelsen indtil videre har været overvældende, og vi har allerede hørt fra spillere, der har grinet og grædt under spillet. Det er en sådan lettelse ikke bare at håbe, men at vide, at man har lavet noget så specielt”, siger Daniel Svejstrup Christensen, producer hos Galdra Studios

I Arcadia Fallen kan spillets hovedperson tilpasses efter dine egne ønsker, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller. Det er et spil, der i høj grad handler om rejsen, og på deres rejse får spilleren følgeskab af fire karakterer, som de kan danne romantiske forhold med (LGBTQ+-venligt), og hvis romantik ikke er din ting, kan du danne dybe og meningsfulde platoniske bånd med alle i stedet.

Spillerne skal også finpudse deres evner som alkymist for at løse kriser og hjælpe deres ledsagere. Disse gåder er nemme at lære, men svære at mestre, og de, der bruger tid på at blive eksperter i alkymister, kan bruge det til at ændre historiens gang.

Spillet indeholder mere end 4,5 timers fuldt ud indtalt dialog af talenter som Laura Post (Persona 5: Royal, Fire Emblem: Three Houses) og Allegra Clark (Dragon Age: Inquisition, Genshin Impact). Spillet blev finansieret med succes på Kickstarter i sommeren 2020, hvor der blev indsamlet penge til stemmeskuespil, som formåede at indsamle mere end 240 % af sit oprindelige mål.

Arcadia Fallen vil være tilgængelig i aften kl. 19:00 dansk tid på spilleplatformen Steam. Find spillet her:  https://store.steampowered.com/app/1174640/Arcadia_Fallen/ 

Følg @arcadiafallen og besøg arcadiafallen.com for flere nyheder.

Om Galdra Studios
I løbet af deres sidste år på universitetet blev Galdra Studios grundlagt af tre venner med forskellige færdigheder og en fælles passion for spil og deres fortællinger. Daniel og Mette havde forsket i interaktive fortællinger i spil under deres studier, og sammen med Jesper, søgte de efter at bringe deres nye idéer om at skrive historier ud til verden. Deres kandidatafhandling blev prototypen til Arcadia Fallen, og i løbet af sommeren efter deres eksamen blev Galdra Studios oprettet. Siden oktober 2018 har Daniel og Mette arbejdet fuldtid i Galdra Studios med henblik på at færdiggøre og udgive Arcadia Fallen i 2021.

Nintendo Switch is a trademark of Nintendo.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img