1.2 C
Copenhagen
5 december 2023

Atom Controller lanceres i dag i Danmark

Published:

Turtle Beachs hyper transportable Atom Controller er en unik todelt controller sammenklappelig med perfekte håndtag

Førende producent af gaming-headset og tilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har i dag annonceret at Turtle Beach Atom™ Controller, den spritnye hyper transportable controller. Atom Controller er en nem sammenklappelig og mobil gaming controller i et unikt design. Atom Controller består af to ergonomiske håndtag, der kan bruges med næsten alle Android 8+ mobiltelefoner. Ved hjælp af de smarte justerbare springfjederklemmer kan spilleren montere håndtaget, helt uden at behøve at afmontere mobilens cover og lignende. De to Atom Controllers håndtag fungerer som en trådløs enhed tilsluttet via Turtle Beachs egen 2.4GHz link, mens lav-latens Bluetooth sikrer en smidig spillopplevelse når du bruger din Android telefon via cloud services. Når det er tid til at pakke din Atom Controller væk, samles de to magnetiske håndtag og enheden passer nemt i en lomme eller lille taske. 

Den eksklusivt “Designed for Xbox” Atom Controller findes i sort/gul og har Xbox Guide knappen samt 1 måneds abonnement hos Xbox Game Pass Ultimate*. Atom Controlleren kommer også i sort/teal samt sort/rød versioner, og alle tre varianter kan bestilles i dag hos www.turtlebeach.com og hos udvalgte butikker for en vejledende udsalgspris af 799 DKK.

“Mobile gaming bliver en større og større del af den måde folk spiller på, og med vores Atom Controller kan mobile gamere opleve deres favoritspil med håndtag der føles fantastisk i deres hænder – og så er det et sæt der er let at ‘pack-and-go’!” siger Juergen Stark, bestyrelsesformand og administrerende direktør, Turtle Beach Corporation.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img