-0.8 C
Copenhagen
4 december 2023

eMeet introduceres til det danske marked

Published:

Vi befinder os i en tid hvor at mængden af onlinemøder topper. Vi ved også kvaliteten af de møder, som vi deltager i, ofte afhænger af hvilken produkter og software vi vælger at benytte os af. Kender vi ikke alle oplevelsen af et forstyrrende ekko under et vigtigt online møde, eller en baggrundsstøj der næsten gør det umuligt at koncentrere om at høre hvad der bliver sagt. Dette er nogle at de problemer eMeet ønsker at løse med deres nye produktsortiment, som nu lanceres på det danske marked. 
Sortimentet fra eMeet består af af konference højtalere og webcams, som hver har en række funktioner, til at højne kvaliteten af dine møder. Designet er flot og stilrent. Konference højttaleren og webkamera har en masse gode funktioner og er tilmed meget brugervenlige. En mikrofon med en unik kunstig intelligens sørger for at lyden er krystalklar og at du ikke oplever ekko når du taler. eMeet virker med de fleste operativsystemer som Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Produkterne er også kompatibelt med programmer som Skype for Business, Zoom, Cisco, Google Hangouts, GotoMeeting og mange flere.
Produkterne:
De første produkter som lanceres på det danske marked bliver udvalgte konference højtalere og webcams, hvor fokus ligger på OfficeCore M2 konference højtaleren samt C980 PRO HD webkamera.
OfficeCore M2 konference højtaleren har en mikrofon der bruger en speciel teknologi, også kaldet Unik VoiceIA, som eliminerer dannelsen af ekko og er tilligemed støjreducerende.  Designet med interaktivt lys og et lækkert touch panel, som giver en nem brugeroplevelse.  Den indbyggede dynamiske equalizer kan skifter automatisk mellem om det bruges til lyd eller musik, som sikre brugeren en god lydoplevelse, alt efter hvad der lyttes til. OfficeCore M2 er tilmed nem at sætte op på din smartphone.

OfficeCore M2 forhandles hos Proshop med en vejledende pris på DKK 1.394,00 https://www.proshop.dk/Mikrofon/eMEET-OfficeCore-M2-Conference-Speaker-Grey/2873124
Webkamera C980 PRO HD giver en optimal billedkvalitet for dine onlinemøder, med autofokus, full HD video og en lyd der sikre dig 100% fokus til dine møder. C980 PRO HD har også eMeet VoiceIA lyd reducerings teknologi. Alt-i-en video løsning til videokonference med en linse med 90° synsvinkel.

Webkamera C980 PRO HD forhandles hos Proshop med en vejledende pris på DKK 799,00 https://www.proshop.dk/Webcam/eMEET-C980-Pro-HD-Webcam-with-4-AI-Microphones/2873127

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img