9 C
Copenhagen
15 april 2024

”The Marbians” vinder publikumspris til Danish App Awards

Published:

Det dansk producerede mobilspil ”The Marbians” har netop vundet publikumsprisen ”People’s Choice Award” til Danish App Awards. Spillet var også nomineret i kategorierne ”Bedste design” og ”Bedste brugervenlighed”, men løb i stedet med prisen som brugernes favorit.

”The Marbians” er udviklet af den danske spiludvikler Osao og udgivet af Nordisk Film. Spillet er designet til de mobile platforme iPhone, iPad og Android og temaet er rumvæsener kombineret med amerikansk 50’er stemning. Ved hjælp af en finger på touch-skærmen er missionen at få sendt Marbians figurerne retur til deres UFO’er i den helt rigtige vinkel og hastighed gennem 72 flot animerede baner, fyldt med forskellige udfordringer.

Christian Noer, Commercial Director, Nordisk Film udtaler: ”Vi er meget stolte over at vinde publikumsprisen. Det betyder meget at være brugernes favorit iblandt så stærkt et felt af konkurrenter.” Ole Mogensen, Production Manager, Nordisk Film tilføjer: ”The Marbians forener et gennemført design i amerikansk 50’er stil med et sjovt og let tilgængeligt gameplay. Vi er glade for at se, at brugerne har taget dette koncept til sig.”

Spillet har også høstet stor anerkendelse i internationale medier. F.eks. skrev websitet Mobile Game Buzz: ”The Marbians is a fantastic game, and may well be the next mega hit in mobile gaming.” Anmelderen kvitterede med karakteren 9/10 og sammenlignede ”The Marbians” med det populære mobil spil ”Cut the Rope”.

Udover de mobile platforme er spillet for nylig også udgivet til Mac og PlayStation Network.

Check disse links for mere information om ”The Marbians”:
www.themarbians.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img