11.2 C
Copenhagen
12 juni 2024

Turtle Beach laver partnerskab med Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku

Published:

Turtle Beach annoncerede et nyt partnerskab med Manchester City og den belgiske internationale midtbanespiller Kevin De Bruyne. De Bruyne slutter sig til en voksende liste over de bedste professionelle atletspillere, herunder Inter Milan-angriberen Romelu Lukaku, New Orleans Pelicans skudvagt Josh Hart, 2019 NBA første runde afsluttede PJ Washington og Kevin Porter Jr., og NFL-spillere Melvin Ingram og Isaac Rochell fra Los Angeles Chargers, der har valgt Turtle Beach til at imødekomme deres behov for spiludstyr.
 
”Kevin er et af de største globale navne inden for europæisk fodbold, og vi er glade for at få ham til at deltage i Turtle Beach’s voksende liste over de bedste professionelle atleter, der også elsker spil,” sagde Juergen Stark, administrerende direktør, Turtle Beach. ”Kevin er en fantastisk kunstner både på banen og med en controller i hænderne, og vi kan ikke vente med at hæve hans tidsspil med venner og fans og vise den forskel, som udstyret gør. Dette er det andet partnerskab, vi har indgået med Roc Nation Sports Europe-familien, og vi er begejstrede over vores atletambassadørprogram, der vokser sammen med deres liste. ”

Kevin De Bruyne er en vigtig del af den trible-vindende Manchester City-trup og blev udnævnt til Manchester Citys årets spiller i 2016 og 2018. Han spillede også en vigtig rolle for VfL Wolfsburg og blev udnævnt til årets fodboldspiller i Tyskland. De Bruyne er blevet afsat 71 gange for det belgiske landslag og scorede 16 mål i sin internationale karriere. De Bruyne vil samarbejde om en række gaming-baserede indhold og projekter med andre Turtle Beach-partnere og ambassadører, hvor han vil bruge mærkets sortiment af brancheførende produkter i sine spilaktiviteter.

”Jeg er meget begejstret over at blive medlem af Turtle Beach-holdet,” sagde Kevin De Bruyne. ”Gaming er en langvarig hobby af mig, og noget jeg elsker at gøre i mine sjældne øjeblikke væk fra banen. Turtle Beach’s udstyr har været fantastisk til mit spil, og udstyrets kvalitet er utrolig. ”

På verdensmesterskabet i 2018 førte Lukaku Belgien til en tredjeplads og var den næsthøjeste målscorer i turneringen og vandt Bronze Boot. Efter at have spillet nøgleroller for adskillige internationale fodboldklubber i verdensklasse, herunder Chelsea FC og Manchester United FC, der scoret mere end 145 karrieremål, foretog Lukaku for nylig overgangen til italienske giganter, Inter Milan, i en aftale på 90 millioner dollars på overførselsfristen dag . Lukaku er kendt for sin mangeårige kærlighed til videospil og bruger Turtle Beach’s sortiment af anerkendte produkter inden for alle sine spilaktiviteter og indhold.
 
”Jeg er meget spændt over at samarbejde med Turtle Beach,” sagde Romelu Lukaku. ”En af mine største lidenskaber fra banen er spil, og Turtle Beach’s produkter er uden sidestykke. Uanset om det er spil eller fodbold, elsker jeg at vinde. Turtle Beach løfter altid mit spil. ”

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img