20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Wizards of the Coast og Riot Games skaber magi med en krydsning af Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane

Published:

Snart lander Magic: The Gathering Secret Lair inspireret af Arcane, Riots animerede serie der for nyligt startede på Netflix, og konkluderer i kommende weekend med tre sidste afsnit.

Wizards of the Coast, en afdeling af Hasbro, Inc (NASDAQ: HAS) har i dag annonceret to nye Magic: The Gathering Secret Lair falder i en crossover med Riot Games fejrer lanceringen af Arcane: League of Legends, den helt nye animerede serie, der foregår i League of Legends universet. Disse tidsbegrænsede udgivelser vil være til salg fra den 29. november til den 23. december og vil være tilgængelige i både folie- og ikke-foliesæt af Magic: The Gathering kort, der alle vil blive afsløret i de kommende uger, efter at den animerede serie er slut.

“Vi er glade for at samarbejde med Riot Games på to Secret Lair udgivelser for at fejre lanceringen af League of Legends animerede serie, Arcane,” siger Chris Cocks, formand for Wizards of the Coast. “At bringe fan-favoritterne ind i Magic Multiverse er en spændende måde for os at bringe Magic til live på nye måder for både fans, der har været med hele livet, og spillere, der spiller for første gang.”

Fans fik et smugkig på nogle af de Secret Lair x Arcane kort i dag, herunder specielt kuraterede Magic: The Gathering landskaber, der indfanger steder og vigtige øjeblikke fra den animerede serie som Piltover, Undercity og meget mere. 

“I RiotX Arcane, vi ledte efter måder at bringe fandom af Arcane ud over den digitale skærm og til noget, man kan holde i hænderne,” siger Brandon Miao, Cross-Product Experiences og Partnerships Lead, Riot Experience (XP) hos Riot Games. “Det var en fantastisk mulighed for at samarbejde med Secret Lair da vi er store fans af Magic og beundrer det langvarige og dybe forhold Wizards of the Coast har etableret med deres fanbase.”

Du kan få mere at vide om Secret Lair på deres officielle side. Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane og Secret Lair x Arcane: Lands vil kunne forudbestilles fra den 29. november. 

Om Wizards of the Coast
Wizards of the Coast, et datterselskab af Hasbro, Inc., er en prisbelønnet udvikler og udgiver af bordspil og digitale spil, der vækker eventyrlyst hos passionerede spillere over hele verden. Bedst kendt for at udgive banebrydende fantasy-serier, MAGIC: THE GATHERING® og DUNGEONS & DRAGONS®, Wizards ier dedikeret til at samle talenter i verdensklasse for at skabe uforglemmelige spiloplevelser i hovedkvarteret i Washington og i studierne i Austin og Montreal. Få mere at vide på www.wizards.com.

Om Riot Games
Riot Games blev grundlagt i 2006 for at udvikle, udgive og støtte de spil i verden, der er mest spiller fokuserede. I 2009 udgav Riot sin første titel, League of Legends, som blev hyldet verden over. League er siden blevet det mest spillede PC-spil i verden og en vigtig drivkraft for den eksplosive vækst inden for esports. Mens League går ind i sit andet årti, fortsætter Riot med at udvikle spillet og samtidig levere nye oplevelser til spillerne med Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift og flere titler, der er under udarbejdelse, og udforsker Runeterras verden gennem multimedie projekter inden for musik, tegneserier, tv og meget mere. Riot har også lanceret en udgivelsesgruppe, Riot Forge, for at samarbejde med tredjepartsudviklere om yderligere spil, der foregår i League-universet.
Riot blev grundlagt af Brandon Beck og Marc Merrill, og ledes af den administrerende direktør Nicolo Laurent. Riot har hovedkvarter i Los Angeles, Californien, og har 3.000 Rioters på over 20 kontorer verden over.

Om HASBRO
Hasbro (NASDAQ: HAS) er en global spille- og underholdningsvirksomhed, der er engageret i at Skabelse af verdens bedste lege- og underholdningsoplevelser. Fra legetøj, spil og forbrugerprodukter til tv, film, digitale spil, live action, musik og virtual reality-oplevelser, Hasbro skaber forbindelse til et globalt publikum ved at bringe fantastiske innovationer, historier og brands til live på tværs af etablerede og opfindsomme platforme.  Hasbros ikoniske mærker omfatter NERF, MAGIC: THE GATHERING, MY LITTLE PONY, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, BABY ALIVE, POWER RANGERS, GURLI GRIS and PYJAMAS HELTENE samt førende partner brands. Gennem sit globale underholdnings studie eOne opbygger Hasbro sine brands globalt gennem god storytelling og indhold på alle skærme. Hasbro har forpligtet sig til at gøre verden til et bedre sted for børn og deres familier gennem virksomhedens sociale ansvar og filantropi. Hasbro var nr. 13 på listen over 2019 100 Best Corporate Citizens list af CR Magazine og er blevet udnævnt til en af verdens bedste Most Ethical Companies® af Ethisphere Institute i de sidste otte år. Få mere at vide på www.hasbro.com, og følg dem på Twitter (@Hasbro) og Instagram (@Hasbro).  © 2020 Hasbro, Inc. All Rights Reserved.  

Om Magic: The Gathering
Magic: The Gathering’s overbevisende figurer, fantastiske verdener og et dybt strategisk gameplay har underholdt og begejstret fans i mere end 25 år. Fans kan opleve Magic gennem et samlekortspil på bordet, det digitale spil Magic: The Gathering Arena, en New York Times bestseller roman og en anmelderroste tegneserie. Med mere end 40 millioner fans til dato, Magic er et verdensomspændende fænomen, der udgives på 11 sprog i mere end 70 lande.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img