14.1 C
Copenhagen
12 juni 2024

Unrailed! går i fuld launch med dets vilde Co-op Action til både konsoller og PC den 23 september

Published:

NETOP OFFENTLIGGJORT PÅ NINTENDO SHOWCASE :

Unrailed! går i fuld launch med den vilde co-op action til både konsoller og PC den 23. september!

Efter en succesfuld Early Access periode på Steam, vil det skæve coop hit ikke kun udkomme i til PC, men også på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Daedalic Entertainment og Indoor Astronaut er stolte over at kunne annoncere deres succesfulde Steam Early Access titel Unrailed! Datoen er sat til full release den 23. september på PC, Nintendo Switch, Xbox One og PlayStation 4.

Unrailed! er den ultimative venskabs test: Man får oplevelsen af at skal arbejde sammen i lokal eller online multiplayer med op til fire spillere til at guide jeres tog gennem farligt terræn. Fyldt med forhindringer og forstyrrende lokalt vildnis, skal toget ledes sikkert til næste station.  Kommunikation og samarbejde er af yderste vigtighed for at sikre at i altid har nok ressourcer til at bygge nye skinner, forhindre toget i at overophede og til at undgå dyr der kan komme i vejen. Uden evnen til at træffe hurtige beslutninger og strategisk planlægning vil dit tog hurtigt blive afsporet, hvilket blot gør spillet endnu mere udfordrende — specielt i team versus mode hvor det handler om at bygge det længst mulige spor.

Når Unrailed! launcher den 23. september, bliver det med en helt ny biom og flere vogne. Den nye Mars biom er den absolut mest udfordrende, da den inkluderer et farligt miljø med mystiske genstande der blokerer din vej og dit tog.  Du får stor brug for dine energy shields og din evne til at navigere sikkert gennem rummet for at undgå en katastrofe. 

Derudover vil det fulde release på PC og konsoller indeholder alle de opdateringer fra Steam, såsom: 

    • Nye Wagons: The mine wagon, break wagon, collector wagon og slot machine wagon kan hjælpe dig med at samle ressourcer og redde dig ud af knebne situationer
    • Single Player Mode: Et single-player mode med bots til at erstatte dine venner – Du kan give dem ordrer og de vil adlyde uden noget brok!
    • Sandbox Mode: En sandbox mode hvor du kan opgradere dit tog lige fra starten, med alle de features du allerede har unlocked
    • Nye Character Models 

Mere information om Unrailed! kan findes på deres website og den officielle Discord

Om Daedalic Entertainment
Daedalic Entertainment udgiver og udvikler spil af høj kvalitet til alle platforme. Virksomheden har en serie bred serie af titler med høj kvalitet, herunder klassiske eventyr, RPGs og strategi- og multiplayer spil. Med mere end 80 ansatte, udvikler Daedalic i øjeblikket et ny line-up af innovative spil på tværs af konsoller, PC og de mobile platforme. Baseret i Hamborg, Tyskland, er Daedalic en af ??Europas mest anerkendte udgivere og udviklere. Med i alt 32 priser indenfor udvikling i Tyskland alene (inklusive flere priser for ‘Årets Studio’) og 12 tyske computerspils priser for genre-definerende spil som Deponia, Edna & Harvey, Silence, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, Ken Follett’s The Pillars of the Earth, The Long Journey Home og State of Mind, er Daedalic rekordindehaver for de to mest prestigefyldte spilpriser i Tyskland.
Daedalic udvikler i øjeblikket AAA-titlen “Ringenes Herre – Gollum”. Et Action/Adventure, der fortæller historien om Gollum fra et perspektiv, som ingen før har været vidne til, mens de forbliver tro mod J.R.R Tolkien’s legendariske bøger.

Om Indoor Astronaut
Indoor Astronaut er et ungt team af udviklere fra Schweiz, der består af ETH Zürich-kandidater. Co-op multiplayer-titlen Unrailed! er indie-studiets første spil.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img