5.5 C
Copenhagen
16 april 2024

Turtle Beach laver partnerskab med NBA stjerne Josh Hart

Published:

Turtle Beach annoncerede i dag et nyt flerårigt partnerskab som den officielle lydpartner af Los Angeles Laker Josh Hart. Hart og Turtle Beach vil også producere indhold, der fremhæver fordele ved at bruge lydkvalitet af høj kvalitet, når du spiller på banen og online. Derudover vil Hart have en hånd i at hjælpe med at forme Turtle Beachs fremtidige produktlinjer og samarbejde med virksomhedens førende produkt- og ingeniørhold for at udvikle nyt udstyr, der er designet til at hjælpe fansne med at lykkes på og uden for banen, i spil og videre.

“Vi stræber efter at arbejde med partnere, der deler vores passion for spil, og vi er imponerede over alt, hvad Josh repræsenterer både som en sportsudøver og som en spiller”, siger Juergen Stark, CEO, Turtle Beach. “Vi er begejstrede for, at Josh er medlem af Turtle Beach-holdet og kan ikke vente med at integrere ham med vores fans, samtidig med at han introducerer sine fans til vores vindende lineup af spil hovedtelefoner.”
 
Josh spiller i Los Angeles og er tidligere NCAA mænds basketball mester, Hart blev udnævnt til 2018 NBA Summer League MVP tidligere i år. Han er dominerende på banen og er også kendt af mange for hans passion for gaming.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img