3.9 C
Copenhagen
9 december 2023

Crusaders of Light bringer 40 Personers Raids til din mobil !

Published:

Crusaders of Light, vil være tilgængelig til iPhone, iPad og iPod touch den 13. juli og Android smartphones og tablet enheder den 20. juli. Spillet er gratis, med mulighed for at tilkøbe ting, som så mange andre spil. Crusaders of Light er open-world, med en serie af Udfordrende quests og 40-personers raids – som de er de første til at udbde på mobil. En pc-version af spillet vil også være tilgængelig på Facebook Gameroom i sommer.

Forregistrering er nu åben på www.CrusadersofLight.com.
Spillere, der pre-registerer for spillet i dag, vil modtage mere end $ 50 gaver i spillet. Derudover kan spillerne låse op for den endelige præregistreringsklasse og “Fastest Dungeon Raid Competition”, hvilket giver potentialet for en 400.000 dollar storepræmie for et 40-personers hold. Flere detaljer tilgængelige på præregistreringssiden.

“Vi er begejstrede for at være den første spil udgiver for at bringe 40-personers razzia til mobil med Crusaders of Light”, siger Riten Huang, Nordamerikas General Manager for NetEase Games, der er verdens førende udbyder af mobile spiludgivere globalt i 2016, ifølge App Annie. “Med dyb erfaring i MMORPGs mener vi NetEase er den rigtige virksomhed til gennembrud til traditionelle MMORPG-spillere med en pc-kvalitetsoplevelse på mobil. Denne lancering er et vigtigt skridt for NetEase, da vi fortsætter med at udvide vores rækkevidde til spillere over hele verden. ”
Korsfarere af Lys bringer en fuldt udviklet MMORPG-oplevelse til mobile enheder med over 300 timers tilgængelig gameplay, razzier på op til 40 spillere og rangerede arenakampe. Spillere kan gå sammen med venner for at danne guilds, tage på legendariske chefer og fuldføre heroiske quests. Ved hjælp af integreret stemmechat kan spillerne synkronisere med guildmates til at planlægge og udføre episke fangehulsslag og koordinere arenakampe på op til 40v40 for at levelere op og låse op for endnu flere ulykker og eventyr. Spillere kan også finpudse deres færdigheder i rangerede 1v1, 3v3 og 5v5 PvP arena kampe.

I Milura’s fantasiverden kan spillerne opleve fantastiske landskaber og udforske krabbe strande eller piratskibe, da de gennemfører quests for værdifulde belønninger. Spillere vælger mellem tre klasser – Rangers, Warriors eller Mystics – hver med deres egne unikke træk og egenskaber. På niveau 20 er et avanceret karakterprogressionssystem låst op, og spillerne kan opgradere til legendarisk status. Hver gennemført quest giver spillerne mere erfaring og gear, så de kan tilpasse og styrke deres helt og påtage sig endnu mere strålende missioner.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img